Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Career Transition

Hays biedt expertise voor zowel de werkgever als de werknemer op het gebied van de transitie van werk naar werk. Mobiliteit en duurzame inzetbaarheid staan daarbij voorop.

Career Transition - Hays Assessment & Development

Outplacement in a trending world

Hays is als internationale recruitmentexpert en voorloper op het gebied van Social Media en Personal Branding gekomen tot een geïntegreerde en vernieuwende oplossing voor werkgevers en werknemers in het kader van duurzame inzetbaarheid.

Naast het bieden van professionele recruitmentoplossingen, biedt Hays Assessment & Development u expertise op het gebied van psychologische begeleiding en coaching. Door beide expertises te combineren bieden wij deelnemers en organisaties een unieke oplossing voor  uitstroomvraagstukken.

Wij onderscheiden ons door de nauwe samenwerking tussen onze psychologen en specialistische recruitmentconsultants en delen onze kennis op het gebied van Social Media direct met alle deelnemers. Als recruitment expert blijven wij voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden van Social Media, waarbij vindbaarheid en Personal Branding centraal staan. Hays heeft hierin wereldwijd een voortrekkersrol en wij laten onze deelnemers hiervan profiteren.

career_transition_visual548.png

Binnen Career Transition ligt de nadruk op het snel vinden van een nieuwe passende uitdaging door middel van het vergroten van het zelfsturend vermogen van de deelnemer en het bieden van actiegerichte en praktische begeleiding hierbij. Door de flexibiliteit van ons concept zijn wij in staat hiermee een passend aanbod te bieden voor zowel lager als hoger opgeleiden. Aan het einde van het traject is iedere deelnemer in staat om zelfstandig een nieuwe passende functie te vinden. Hays versterkt hiermee haar positie als full-service dienstverlener en als expert op het gebied van ‘human capital’ en duurzame inzetbaarheid.

|