Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Career Transition

Informatie voor werkgevers

Voor werkgevers wordt het steeds belangrijker om te investeren in de interne en externe mobiliteit van medewerkers en in duurzame inzetbaarheid. Hays Career Transition biedt een oplossing op maat.

Career Transition informatie voor werkgevers - Hays.nl

Ervaren en gecertificeerde NIP psychologen van Hays werken nauw samen met gespecialiseerde recruiters die een grote kennis van de arbeidsmarkt en wetgeving hebben.

Binnen Hays Career Transition ligt de nadruk op het snel vinden van een nieuwe passende uitdaging door middel van het vergroten van het zelfsturend vermogen van de deelnemer en het bieden van actiegerichte en praktische begeleiding en bemiddeling. Aan het einde van het traject is elke deelnemer in staat om zelfstandig een nieuwe passende functie te vinden.

Uiteraard houden wij rekening met de ontwikkelingen in het kader van de Wet Werk en Zekerheid en kunt u bij ons tevens terecht voor dienstverlening ter bevordering van de mobiliteit van uw werknemers.

Waarom kiezen voor Hays Career Transition?

  • Unieke één-twee tussen psychologen en onze recruitmentspecialisten
  • Als expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid, in combinatie met de daadkracht en resultaatgerichtheid van een recruitmentorganisatie, zijn wij in staat om deelnemers snel weer zelfstandig een passende functie te laten vinden
  • Hays is voorloper op het gebied van Social Media. Wij delen onze kennis op het gebied van vindbaarheid en ‘personal branding’. Hierbij bieden wij ondersteuning bij het opbouwen van het sociale netwerk, ‘weak tie’ management en ‘added value’ van groepen en blog
  • Wij zijn als recruitmentexpert op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
  • Hays Assessment & Development heeft ruime ervaring op het gebied van psychologisch onderzoek en het ontwikkelen van mensen en mobiliteit
  • Al onze ervaren psychologen werken volgens de richtlijnen en gedragscodes van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
|