Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
 1. Ik ben
  Ik ben
 2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Career Transition

informatie voor werknemers

U heeft uw baan verloren of u dreigt uw baan te verliezen? Hoe gaat u met deze nieuwe situatie om en hoe vindt u een nieuwe en passende werkplek?

career_transition_werknemers.png

Terwijl de ene persoon snel weer klaar is om te gaan solliciteren en de situatie als een nieuwe kans ziet, ervaart een ander moeite met het loslaten en de onvrijwillige situatie waarin men is beland. Het is belangrijk om de impact hiervan niet te onderschatten. Hays ondersteunt u bij dit proces zodat u snel weer vooruit kunt kijken en zich kunt richten op de toekomst.

De focus op uzelf leggen

Duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en langer doorwerken, het zijn steeds vaker voorkomende termen waar wij allemaal op enig moment mee te maken krijgen. Het komt erop neer dat u als werknemer steeds meer de focus op uzelf moet gaan leggen; wat wilt u, wat kunt u en welke doelen gaat u zichzelf stellen voor de komende jaren. Niet voor iedereen is dit een vanzelfsprekende gewoonte.

Hays Career Transition biedt een unieke combinatie ten behoeve van het mobiliseren van uw loopbaan, waarbij een ervaren psycholoog u samen met gespecialiseerde recruiters zal begeleiden in het proces van ‘werk naar werk’.

Tijdens het proces zullen de volgende vragen centraal staan

 • Wie ben ik? Wat zijn mijn talenten, vaardigheden en valkuilen?
 • Wat wil ik? Waar ligt mijn interesse, wat zijn mijn ambities?
 • Wat kan ik? Hoe sluit mijn ervaring en opleiding aan op de eisen van de huidige arbeidsmarkt?
 • Hoe vind ik zo snel mogelijk een nieuwe passende functie?

Onze psychologen

Onze psyychologen helpen u om weer gemotiveerd aan de slag te gaan en bieden u inzicht in uw kwaliteiten, talenten en interesses. Zij zullen u confronteren waar nodig en eventuele valkuilen zichtbaar maken. Zij bieden u naast de persoonlijke begeleiding, tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onder andere diverse rollenspelen, coachmodules, of een beroepskeuzeonderzoek.

Onze recruiting experts

Onze recruiting experts helpen u om toegang te krijgen tot de arbeidsmarkt . Zij zullen u op de hoogte stellen van passende vacatures, helpen u met uw online profiel en uw zichtbaarheid in de markt.

Hays is als specialist op de arbeidsmarkt voorloper als het gaat om online vindbaarheid en zichtbaarheid. Onze recruiters delen deze kennis met u, zodat u vindbaar bent voor anderen en tevens een sterke eerste indruk maakt.
Daarnaast houden zij u een realistische spiegel voor met betrekking tot de kansen op de arbeidsmarkt, zij houden u op de hoogte van recente ontwikkelingen in de markt en binnen uw specialisme en voorzien u van de nodige tips & tricks in het sollicitatieproces.

Hays Assessment & Development biedt diverse trainingen en workshops aan, o.a. op de volgende gebieden:

 • Effectief solliciteren
 • Onderhandelingsvaardigheden
 • Presentatievaardigheden
 • Gesprekstechnieken
 • Social Media
|