Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Uitgelicht

Assessment

Onze werkwijze richt zich erop om gegevens over persoonlijkheidseigenschappen, drijfveren en interesses, capaciteiten en vaardigheden (Talent Analytics) van uw medewerkers inzichtelijk te maken. Op deze wijze krijgt u meer zicht op uw 'human capital’ en kunt u goed onderbouwde keuzes maken die voor de toekomst van uw organisatie en van uw medewerkers essentieel zijn.

Assessment & Development - Hays.nl

Onze assessmentoplossingen zijn altijd maatwerk, waarbij wij gebruik maken van beproefde en wetenschappelijk gefundeerde methodes. Het gaat hierbij veelal om vraagstukken over geschiktheid, potentieel en ontwikkeling, maar ook over loopbaan- of coachingsvraagstukken.

Wij doen er alles aan om het assessment een positieve en leerzame ervaring te laten zijn. Onze werkwijze is persoonlijk; wij stellen de kandidaat gedurende het assessment centraal en besteden veel aandacht aan de terugkoppeling van de resultaten, zodat de herkenbaarheid en het acceptatieniveau hoog is. Tevens vindt na elk assessment een tevredenheidsonderzoek plaats, zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen.

|

Contact