Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Uitgelicht

Assessment & Development

Hays Assessment & Development biedt u een compleet dienstenpakket op het gebied van personele instroom, doorstroom en uitstroom. Wij bieden oplossingen op het gebied van assessments, mobility process outsourcing (MPO) en Career Transition (outplacement).    

Hays assessment & development - hays.nl

Door de grote capaciteit die wij bieden, kunnen aanvragen op korte termijn worden uitgevoerd en bestaan er geen wachtlijsten. Op onze kantoren in Tilburg en Amsterdam zijn testfaciliteiten voorhanden. Hays Assessment & Development beschikt voorts over een landelijk team van psychologen die allen werken volgens de richtlijnen en gedragscodes van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).

hays assessment & development

Wij helpen u graag met het verder professionaliseren van uw selectie- en beoordelingsprocessen en het ontwikkelen van de mobiliteit van uw medewerkers. Wij doen dit voor uiteenlopende klanten met als doelstelling kostenbewust met behulp van beproefde instrumenten snel en eenvoudig de kwaliteiten van mensen inzichtelijk te maken. Hierdoor bent u als werkgever optimaal in staat om gebruik te maken van uw ‘human capital’.

assessment_development_visual548.png

|

Contact