Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Engineering
Baan van de Toekomst

AUGMENTED REALITY TECHNOLOGY SPECIALIST

Technologische ontwikkelingen zorgen in veel sectoren voor ingrijpende veranderingen en nieuwe functieprofielen, waaronder ook de sector Engineering. Een heldere toekomstvisie is van groot belang om succesvol te zijn en te blijven. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt één van de toekomstbanen in de Engineering, Advanced augmented reality (AR) technology specialist, uitgelicht. Bekijk hieronder het nieuwe functieprofiel onder de Engineering vacatures.

Augmented Reality Technology specialist

Geheel Nederland | Augmented Reality (AR) Specialist | Ontwerp en programmering van AR. C#, C++ en app-ontwikkeling.

Uw nieuwe functie
Als Augmented Reality Technology Specialist / AR Specialist verbindt u de realiteit met de virtuele wereld, oftewel de transrealiteit. Met behulp van technologie ontwikkel, produceer en implementeer jij toonaangevende AR toepassingen voor verschillende sectoren als de medische, culturele en  transportsector, zowel zakelijk als gericht op de consument. De taken zullen onder andere bestaan uit het ontwerpen van algoritmes, object oriented analysis en design, (heldere) programmering.

De sleutel voor succes in deze rol als Augmented Reality Technology Specialist is een unieke mix van technische kennis, creativiteit, operationeel inzicht en een goede samenwerking met professionele collega’s.

Uw profiel
De ideale kandidaat heeft hbo- of / w.o.denkniveau in de richting van Technische Informatica, IT, Natuurkunde, Wiskunde of (Electrical) Engineering. Tevens beschikt de AR Specialist over een affiniteit met de grafische sector en multimediadesign (3D). Een open en flexibele mindset is van belang zodat met behulp van huidige technologieën nieuwe creatieve ideeën tot stand kunnen komen.

De arbeidsvoorwaarden
U komt als Augmented Reality Technology Specialist te werken in een dynamische en creatieve omgeving met een inspirerend en professioneel team. Omdat het van belang is dat specialisten op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, is er ruimte voor opleidings- en doorgroei-mogelijkheden.  U ontvangt een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct
Wilt u aan de slag als AR Technology Specialist? Bovenstaande vacature is een functieprofiel van één van de Engineering-toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst.

Stuur je cv op of neem contact op met één van onze Engineering-recruitment experts voor ons huidige aanbod Engineering-vacatures of om uw carrièremogelijkheden te bespreken.