Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Engineering
Baan van de Toekomst

Nanotechnology Engineer

Technologische ontwikkelingen zorgen in veel sectoren voor ingrijpende veranderingen, waaronder ook de sector Engineering. Een heldere toekomstvisie is van groot belang om succesvol te zijn en te blijven. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt één van de toekomstbanen in de Engineering, Nanotechnology (research) engineer, uitgelicht.

Nanotechnology (research) engineer

Geheel Nederland | Nanotechnology Research Engineer | Ontwikkeling nanotechnologie op maatschappelijk en economisch vlak.

Uw nieuwe functie
Als Nanotechnology Research Engineer werkt u met materialen van de kleinste afmetingen welke tegelijkertijd het grootste effect hebben door het leven te vereenvoudigen of te verbeteren. U bent voortdurend op zoek naar nieuwe en verbeterde manieren welke maatschappelijke én economische kansen bieden. In een team met professionele en gedreven collega’s voert u Nano-onderzoek uit, iets wat een groot onderdeel van uw werkzaamheden omvat evenals de daarbij horende gedetailleerde rapporten over uw experimentele bevindingen. Daarnaast zult u regelmatig uw bevindingen aankondigen en presenteren.

Uw profiel
Nanotechnology engineers zijn in het bezit van aandacht voor detail en een sterke drive om dingen te verbeteren. U beschikt over een academische achtergrond (liefst post-doctoraal) in Biologie, Natuurkunde, Chemical/Mechanical/Electrical Engineering, High Tech. Bedrijfskundig inzicht, goede communicatieve vaardigheden, goede beheersing van Engels in woord en geschrift en een echte teamplayer maken u tot de ideale kandidaat voor deze functie.

De arbeidsvoorwaarden
De functie van Nanotechnology Engineer is een uitdagende job. U ontvangt een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. U komt tevens te werken in een dynamische en inspirerende omgeving met een professioneel team.

Solliciteer direct
Wilt u aan de slag als Nanotechnology Engineer? Bovenstaande vacature is een functieomschrijving van één van de Engineering-toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst.

Stuur je cv op of neem contact op met één van onze Engineering-recruitment experts voor ons huidige aanbod Engineering-vacatures of om uw carrièremogelijkheden te bespreken.