Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Finance
Baan van de Toekomst

Strategic Chief Financial Officer

Financiële ontwikkelingen zorgen voor veranderingen. Een heldere toekomstvisie is van groot belang om succesvol te zijn en te blijven. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt één van de toekomstbanen in de financiële sector, Strategic Chief Financial Officer, uitgelicht.

Strategic Chief Financial Officer

Uw nieuwe functie

Eén van de grote uitdagingen van de Strategic Chief Financial Officer (SCFO), is het op financial route-planning niveau nog dieper verenigen van het volledige financiële speelveld. Dit bestaat uit zowel de interne als externe financiële platformen, datacenters, software, infrastructuur en applicaties.

Aanvullend bent u als Strategic Chief Financial Officer verantwoordelijk voor het mede vormgeven van het bedrijfsplan en strategie, en het verbeteren van de targetsnelheid van waardecreatie van de onderneming, zowel op financieel- als sociaaleconomisch vlak. De SCFO is verantwoordelijk om voor de daaruit voortkomende road-map de balans op te maken welke route het ideaalst is, gegeven kwaliteit, snelheid, financiën en groei van de organisatie.

Om dit adequaat te kunnen doen geeft u hernieuwd vorm aan de managementinformatie en de structuur daarvan, gericht op het meer informeren en onderbouwen van bedrijfsturende beslissingen. Het verder integreren van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning binnen de financiële bedrijfsprocessen zal sterk onderdeel uitmaken van de bovenstaande ontwikkeling.

Machine Learning is van aanvullend belang in de gehele financieel administratieve operatie van waaruit de vertaalslag gemaakt wordt van operatie naar finance en de invloed hiervan op de kernprocessen van de organisatie. Ook bent u als Strategic Chief Financial Officer mede verantwoordelijk voor het identificeren, uitvoeren en integreren van potentiële overnames om de juiste marktpositie te behouden ten opzichte van de concurrentie.

Uw profiel

Als Strategic Chief Financial Officer heeft u een fintech-economische achtergrond aangevuld met een RA of Registered Financial Officer en 5+ jaar voorgaande ervaring in een positie met vergelijkbare scope en verantwoordelijkheid. Daarnaast heeft u meerdere malen de Artificial Intelligence van verschillende financiële bedrijfsprocessen succesvol met elkaar kunnen verenigen en is Machine Learning binnen financieel administratieve processen geen geheim voor u. Een SCFO met ervaring in het managen van multinationale teams in verschillende tijdzones heeft onze voorkeur.

Persoonlijk ben u een strategisch denker met een voorliefde voor het behalen van de juiste risicobalans in een ondernemende omgeving.  U kan als geen ander de onderliggende factoren van bijvoorbeeld het AI decision managment system onderbouwen en op correcte wijze communiceren.

De arbeidsvoorwaarden

Het salaris is meer dan uitstekend gematcht met de uitdaging als SCFO. In aanvulling hierop is er een aanzienlijke bonus in aandelen voor de gehele financiële kolom bij het succesvol behalen van de gestelde doelen. 

Solliciteer direct

Wilt u aan de slag als Strategic Chief Financial Officer? Bovenstaande vacature is een functieomschrijving van één van de financiële toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst.
Stuur uw cv op of neem contact op met één van onze finance recruitment experts voor ons huidige aanbod financiële vacatures of om uw carrièremogelijkheden te bespreken.