Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

IT Baan van de Toekomst

Systeembeheerder Cloud

Technologische ontwikkelingen zorgen ook in de IT-sector voor ingrijpende veranderingen. Een heldere toekomstvisie is van groot belang om succesvol te zijn en te blijven. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt één van de toekomstbanen in de IT, Cloud specialist / Systeembeheerder Cloud, uitgelicht.

Systeembeheerder Cloud / Cloud specialist

Geheel Nederland | Systeembeheerder Cloud | Expert in VMWare, Hyper-V of Citrix, Amazon EC2 en TCP/IP fundamenten

Uw nieuwe functie

De Systeembeheerder Cloud bouwt robuuste infrastructuur mogelijkheden voor de cloud, zodat deze kan blijven voorzien in de behoeften van de gebruikers. De cloud - een systeem waarbij de opgeslagen informatie altijd en overal toegankelijk is voor de gebruiker – wordt door u opgezet, beheert en uitgebreid. Hierbij maakt u gebruik van fundamentele IT-mogelijkheden ter ondersteuning van engineering, ontwikkeling, veiligheid en operaties. Bij strategische oplossingen en subsystemen met betrekking tot cloud-diensten is het belangrijk dat u als Systeembeheerder Cloud kan werken met de gereedschappen en oplossingen en tevens dit ook kan communiceren naar publieke en private clouds.
De sleutel voor succes in deze rol is een unieke mix van sterke technische kennis, operationeel inzicht, samenwerkend vooruitkijken en solide communicatievaardigheden. De ideale kandidaat zal complexe vraagstukken willen oplossen, vooraan staan bij de aanpak van uitdagingen en ambassadeur zijn van sterke dienstverlening.

Uw profiel

Als Systeembeheerder Cloud is een sterke virtualisatie expertise met platforms als VMWare, Hyper-V of Citrix van belang. Bekendheid met Amazon EC2 of Azure virtualisatie (office 365 producten) is een pre, evenals met Amazon OpsWorks, Elastic Beanstalk.  Affiniteit met geautomatiseerde uitgave tools als Puppet, Chef of Ansible en werken met Active Directory en LDAP is u niet onbekend. U weet hoe u een server inricht met RAID & Disk subsystems, Cluster Management en u weet dit toe te passen op een cloud storage.
TCP/IP fundamenten (DNS, FTP, IP Config) zijn sterke punten. U kan troubleshooten op hardware en weet ook precies waar u de dienstverlening kan verbeteren en onderhouden.

De arbeidsvoorwaarden

Systeembeheerder Cloud  is een uitdagend en afwisselende functie waarin u werkt met de nieuwste technologieën. Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens komt u te werken in een inspirerende werkomgeving, met enthousiaste en deskundige collega’s.

Solliciteer direct

Wilt u aan de slag als Systeembeheerder Cloud? Bovenstaande vacature is een functieomschrijving van één van de IT-toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst.
Stuur je cv op of neem contact op met één van onze IT-recruitment experts voor ons huidige aanbod IT-vacatures of om uw carrièremogelijkheden te bespreken.