Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Oil & Gas Baan van de Toekomst

ENGINEER GEOTHERMISCHE ENERGIE

De arbeidsmarkt van de toekomst zal als gevolg van de technologische ontwikkelingen in veel sectoren ingrijpend veranderen, waaronder ook de sector olie en gas. Om succesvol te zijn en te blijven is een heldere toekomstvisie van groot belang. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt ingezoomd op één van de toekomstbanen in de olie en gas sector, Engineer Geothermische Energie.

Engineer geothermische energie

Geheel Nederland | Engineer Geothermische energie | Ervaren met het winnen van duurzame (geothermische) energie.

Uw nieuwe functie
De Engineer Geothermische Energie werkt met de duurzame vorm van energie die continu wordt aangevuld vanuit de kern van de aarde. Deze vorm van energie ontstaat door het temperatuurverschil tussen het aardoppervlak en diep in de aarde gelegen warmtereservoirs. Wereldwijd helpt deze energie met het verminderen van de CO2 uitstoot en het reduceren van het  gebruik van fossiele brandstoffen.
Als Engineer Geothermische Energie zal uw hoofdtaak bestaan uit het winnen van geothermische energie. Hierdoor maakt u gebruik van uw ontwerpen en berekeningen van duurzame energiesystemen die deze duurzame energie kunnen winnen. Tevens begeleid en ondersteunt u installatieprojecten.

Uw profiel

De Engineer Geothermische Energie beschikt over een HBO/WO denk- en werkniveau, technisch inzicht en affiniteit met duurzame energie. Daarnaast is de ideale kandidaat creatief, innovatief en oplossingsgericht, een echte teamplayer met een flexibele instelling want u bent veel onderweg (kantoor, laboratorium, projectlocatie). Daarnaast beschikt u over leidinggevende capaciteit en ervaring en bent u sterk in uw communicatie. Beheersing van de Engels taal, zowel schriftelijk als mondeling is noodzakelijk.

De arbeidsvoorwaarden
Deze positie biedt mooie ontwikkelingsmogelijkheden. Een uitdagende werkomgeving met internationale klanten. Een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct
Wilt u aan de slag als Engineer Geothermische energie? Bovenstaande vacature is een functieomschrijving van één van de Oil&Gas-toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst.

Stuur uw cv op of neem contact op met één van onze Oil&Gas-recruitment experts voor ons huidige aanbod Oil&Gas-vacatures of om uw carrièremogelijkheden te bespreken.