Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Oil & Gas Baan van de Toekomst

MILIEUWETENSCHAPPER / MILIEU-ENGINEER

De arbeidsmarkt van de toekomst zal als gevolg van de technologische ontwikkelingen in veel sectoren ingrijpend veranderen, waaronder ook de sector olie en gas. Om succesvol te zijn en te blijven is een heldere toekomstvisie van groot belang. Ter inspiratie en voor het maken van de juiste carrièrekeuze wordt ingezoomd op één van de toekomstbanen in de olie en gas sector, Milieuwetenschapper/Milieu-engineer.

Milieuwetenschapper

Geheel Nederland | Milieuwetenschapper | w.o.-geschoold en ervaren met geothermische projecten

Uw functie
Als Milieuwetenschapper werkt u samen met geothermische installatie-ontwikkelaars om hen te helpen te voldoen aan milieuvoorschriften en –beleid en om ervoor te zorgen dat gevoelige delen van het ecosysteem worden beschermd. U maakt gebruik van hun kennis van de natuurwetenschappen om gevaren voor de gezondheid van het milieu en de nabijgelegen bevolking te minimaliseren. Met behulp van onderzoek brengt u als Milieuwetenschapper ook de mogelijke milieueffecten van geothermische centrales in kaart. Hoewel geothermische energie een milieuvriendelijke energiebron is, moet de potentiele impact op de lokale flora en fauna in overweging genomen worden.

Uw profiel
Als Milieuwetenschapper beschikt u over een afgeronde WO opleiding in Milieuwetenschappen en een sterke affiniteit met natuur, milieu en duurzame energie. Bij voorkeur heeft u ervaring met geothermische energie. Als persoon bent u analytisch en cijfermatig zeer sterk. U werkt secuur, bent pragmatisch, creatief en innovatief. Als collega bent u toegankelijk, professioneel en communicatief sterk (Nederlands en Engels).

De arbeidsvoorwaarden
Als Milieuwetenschapper ontvangt u een uitdagende functie in een collegiale, informele, internationale en dynamische werkomgeving. Naast een uitstekend maandsalaris is er een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een interessant (persoonlijke) ontwikkelingsplan.

Solliciteer direct
Wilt u aan de slag als Milieuwetenschapper? Bovenstaande vacature is een functieomschrijving van één van de Oil&Gas-toekomstbanen afkomstig van het rapport Baan van de Toekomst.

Stuur uw cv op of neem contact op met één van onze Oil&Gas-recruitment experts voor ons huidige aanbod Oil&Gas-vacatures of om je carrièremogelijkheden te bespreken.