Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Waarom Hays?

Hays Talent Solutions Worldwide

Brokering en Contractmanagement

Slim, efficiënt en tijd- en kostenbesparend talent werven en behouden voor uw organisatie. Dat is wat Hays Talent Solutions doet. Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klanten altijd toegang hebben tot het talent dat zij nodig hebben zonder dat ze daar omkijken naar hebben.
 

Onze outsourced recruitment oplossingen zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een optimaal recruitment proces terwijl u zelf kunt blijven ondernemen

Niet elke organisatie heeft behoefte aan het uitbesteden van het hele recruitment proces. Soms bestaat enkel de behoefte om het contractbeheer en contractmanagement bij een derde partij onder te brengen. Hays Talent Solutions biedt deze service ook.

Brokering (contractbeheer)

Hays Talent Solutions heeft dankzij haar jarenlange ervaring met contractmanagement binnen MSP´s voldoende kennis in huis om een optimale brokering service aan te bieden.

Bij brokering (makelaarsconstructie) zullen wij uw inhuurbehoefte gericht aanbieden bij partijen waar Hays een samenwerkingsverband mee heeft. U hoeft op deze manier niet zelf de aanvraag bij meerdere partijen neer te leggen en/of dit te managen. Hays Talent Solutions verzorgt dit voor u.

Wij zijn in staat om binnen 72 uur een shortlist met geschikte kandidaten te presenteren en zorgen ervoor dat u de beste kandidaat tegen de beste prijs kunt inhuren. U heeft slechts één aanspreekpunt en bent verlost van de administratieve en juridische afhandeling.

Brokering en Contractmanagement | Hays Talent Solutions - Hays.nl

Contractmanagement

Hays Talent Solutions kan ook enkel het contractmanagement van externe werknemers overnemen zonder de professional zelf te werven of te werven via een brokerconstructie.

Met maatwerkcontracten worden alle eisen en procedures vertaald naar de wensen van de inhuurkracht en leverancier. Zodra u een professional heeft gevonden en deze wilt inhuren nemen wij de vervolgprocedures over zodat de inhuur van de externe werknemer voor u geheel zorgeloos verloopt.

Hays Talent Solutions waarborgt alle interne en externe procedures en zal de onboarding van de externe professional begeleiden. Door de combinatie van onze jarenlange ervaring, onze NEN 4400 certificering en met ons lidmaatschap bij de NBBU zorgen wij voor een inhuurproces zonder risico van de inlener.

Bent u benieuwd of een soortgelijke oplossing ook voor uw organisatie kan werken? Neem dan nu contact op, wij informeren u graag.

Neem contact met mij op

Heeft u vragen over outsourced recruitment? Wij nemen graag contact met u op

Kijkje in de keuken