Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Marleen Sterenberg, the specialist consultant managing this candidate, located in 5509 MH Veldhoven

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)40 - 25 17 264
ffax:+31 (0)40 - 25 71 240
Bolwerk 14 , 5509 MH Veldhoven , Netherlands ,

Assistent Controller

Eindhoven

Job Type
Permanent
Pay
In Overleg
Reference
1166329
  • Request information for Assistent Controller

Kandidaat met veel ervaring in Accounting. Hij heeft de verantwoordelijkheid gehad over de financiële administratie van diverse entiteiten in de EMEA regio bij een Amerikaanse productie organisatie. Hij verzorgde de financiële administratie, de maand- en jaarafsluitingen, de BTW aangiftes en een aantal management rapportages.

Hij is nu toe aan een nieuwe uitdaging en wil zich graag verder ontwikkelen op het gebied van Controlling. Hij wil zich veel meer bezig gaan houden met het maken en analyseren van stuurinformatie en management rapportages. Hij heeft kennis van SAP en heeft zeer goede Excel vaardigheden.

Deze kandidaat heeft een afgeronde HEAO BE en WO Bedrijfseconomie opleiding. Ik heb hem leren kennen als een rustige jongeman. Hij is in eerste instantie wat terughoudend maar als hij op zijn plek zit praat hij gemakkelijk. Hij heeft veel samengewerkt met collega’s op de salesafdeling en voornamelijk door zijn persoonlijke benadering heeft dit altijd geresulteerd in een prettige samenwerking. Hij is gestructureerd, analytisch en past goed in een open, informele organisatie met korte communicatielijnen. Verder vindt hij de onderlinge sfeer tussen collega’s belangrijk.

  • Request information for Assistent Controller
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|