Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Marco van de Vliet, the specialist consultant managing this candidate, located in Breda

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)76 - 54 20 518
ffax:+31 (0)76 - 54 21 073
Claudius Prinsenlaan 146A , Breda , Netherlands , 4818 CP

Belastingadviseur met internationale ambitie

Provincie Noord-Brabant

Job Type
Permanent
Pay
Secundaire arbeidsvoorwaarden in overleg
Reference
1168429

Introductie
Indien u op zoek bent naar een kandidaat met internationale ambitie en ervaring binnen de fiscale afdeling van een Big 4 accountantskantoor, neemt u dan contact met mij op.
Samenvatting
Deze professional is na het VWO in dienst getreden bij Ernst & Young als Junior Tax Consultant Tax Compliance. De nadruk lag in deze functie op aangiftes inkomsten- en vennootschapsbelasting en adviesgesprekken met klanten binnen het MKB-segment. De werkzaamheden zijn gecombineerd met de opleiding aan de Federatie Belasting Academie. In 2008 is deze kandidaat overgestapt naar een kleinere organisatie, waar meer de focus lag op klanten binnen de agrarische sector. Dit bleek geen gelukkige keuze, eind 2009 is de samenwerking op verzoek van de kandidaat stopgezet en is de kandidaat gaan reizen.
Ambitie
Kandidaat ambieert een tax-gerelateerde functie binnen een dynamische organisatie met volop mogelijkheden om zich als professional verder te ontplooien, voornamelijk in de breedte: kandidaat wil meer ervaring opdoen op gebied van accounting. Op termijn sluit kandidaat een internationale carrière niet uit.

If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|