Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Marleen Sterenberg, the specialist consultant managing this candidate, located in 5509 MH Veldhoven

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)40 - 25 17 264
ffax:+31 (0)40 - 25 71 240
Bolwerk 14 , 5509 MH Veldhoven , Netherlands ,

Business Controller

Eindhoven

Job Type
Permanent
Pay
In Overleg
Reference
1166717
  • Request information for Business Controller

Business Controller met brede kennis en ervaring!

Kandidaat heeft HEAO BE succesvol afgerond en heeft 12 jaar ervaring bij diverse bedrijven. Hij heeft ervoor gekozen om in diverse branches ervaring op te doen zodat hij in verschillende "keukens" kon kijken. Zijn basis ligt op het accounting vlak maar is de afgelopen 8 jaar zeer breed ontwikkeld omdat hij binnen het familiebedrijf is gaan werken. Hier is hij verantwoordelijk voor de financiële en organisatorische kant van het bedrijf zoals finance, inkoop, personeel en productie. Het familiebedrijf is verkocht en mijn kandidaat zoekt een nieuwe functie waarin hij zich kan vastbijten en zich kan ontwikkelen.

Deze vervolgstap kan een nieuwe fulltime vaste functie zijn maar evt. ook projectmatige functies. Hij houdt zich graag bezig met kwaliteitsprocessen zoals ISO certificering maar ook het stroomlijnen van bedrijfsprocessen zoals productieprocessen, technische processen en de link daarvan naar de financiële consequenties. Het behalen van meer rendement, het zo efficiënt mogelijk werken en het uitwerken van investeringsplannen is waar hij ervaring mee heeft.

Mijn kandidaat is een ondernemende, soms eigenwijze maar ook leergierige jongeman. Het is een volhardend type met een brede visie en met een flexibele instelling. Hij is vrolijk, niet direct een sfeermaker maar wel iemand die graag meedoet. Hij past het beste binnen een informele, niet te strak georganiseerde organisatie waarin hij zich kan ontwikkelen en mee kan denken.

  • Request information for Business Controller
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|