Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Lizette Kleij, the specialist consultant managing this candidate, located in 6811 KS Arnhem

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)26 - 353 09 20
ffax:+31 (0)26 - 353 09 21
Nieuwe Stationsstraat 10 (WTC gebouw, 9e etage) , 6811 KS Arnhem , Netherlands ,

Buyer

Arnhem

Job Type
Permanent
Pay
Marktconform
Reference
1165395
  • Request information for Buyer

Deze kandidaat is een enthousiaste man die veel ervaring in het inkoopvak heeft. Hij werkt sinds 2005 als inkoper.  Sinds 2009 is hij werkzaam als Inkoopmanager bij zijn huidige werkgever. Hij is eindverantwoordelijk voor alle inkoopactiviteiten van de productielocatie. Goede eigenschappen van de kandidaat  zijn dat hij een doorzetter is, als hij ergens aan begint gaat hij er 100% voor. Hij is sociaal en communicatief vaardig. Hij is erg klantgericht en hij kan de wensen en behoeften van zijn klanten vaststellen en hierop inspelen of vooruitlopen. Daarnaast heeft hij veel overtuigingskracht, hij kan zijn plannen en ideeën op een aannemelijke manier duidelijk maken. Hij is organisatorisch sterk en hij kan zowel goed zelfstandig werken als in teamverband.

Skills and experience

Bij een oud-werkgever heeft onze kandidaat de mogelijkheid gekregen om de opleiding NEVI 1 te volgen. Hij heeft deze opleiding succesvol afgerond. Hij heeft goede kennis van het inkoopproces en hij heeft inzicht in het functioneren van een inkooporganisatie. Deze kennis heeft hij de afgelopen jaren in de praktijk kunnen brengen tijdens zijn functies als inkoper.

Required benefits

De kandidaat  is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij wil graag wat dichter bij huis werken, hij moet nu elke dag een filegevoelig traject afleggen. Daarnaast zou hij graag als buyer in een grotere, internationale organisatie willen werken.

  • Request information for Buyer
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|