Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Lizette Kleij, the specialist consultant managing this candidate, located in 6811 KS Arnhem

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)26 - 353 09 20
ffax:+31 (0)26 - 353 09 21
Nieuwe Stationsstraat 10 (WTC gebouw, 9e etage) , 6811 KS Arnhem , Netherlands ,

Contractmanager

Zwolle

Job Type
Permanent
Pay
Marktconform
Reference
1163920
  • Request information for Contractmanager

Deze kandidaat is een rustige, enthousiaste jongeman die overkomt als een prettige gesprekspartner. Goede eigenschappen van hem zijn dat hij zaken goed kan organiseren, hij is een echte spin in het web. Hij is erg sociaal en hij werkt graag met mensen. Verder is hij commercieel ingesteld en technisch goed onderlegd. Hij past goed in een internationale organisatie, hij beheerst meerdere talen goed zowel in woord als in geschrift.

Skills and experience

De kandidaat is breed onderlegd, hij is na de Mavo begonnen met een Mbo-opleiding maar hij wilde zich verder ontwikkelen. Hij is daarna gestart met een Hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde en in 2008 heeft hij de opleiding Bedrijfskunde aan de Universiteit succesvol afgerond. Hij is analytisch ingesteld en hij vindt het prettig om dit bij zijn werk in de praktijk te brengen.

Required benefits

De kandidaat is op zoek naar een nieuwe functie omdat er nauwelijks doorgroeimogelijkheden zijn binnen de organisatie waar hij werkzaam is. Hij wil zich graag verder ontwikkelen, hij geeft de voorkeur aan werken bij een grote, internationale organisatie.

  • Request information for Contractmanager
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|