Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Lizette Kleij, the specialist consultant managing this candidate, located in 6811 KS Arnhem

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)26 - 353 09 20
ffax:+31 (0)26 - 353 09 21
Nieuwe Stationsstraat 10 (WTC gebouw, 9e etage) , 6811 KS Arnhem , Netherlands ,

Inkoper

Arnhem

Job Type
Permanent
Pay
Marktconform
Reference
1165622
  • Request information for Inkoper

De kandidaat is een enthousiaste, vriendelijke jongeman. Hij werkt al ruim 10 jaar bij zijn huidige werkgever, hij is doorgegroeid binnen de organisatie. Hij heeft een aantal jaar gewerkt als assistent-inkoper en in mei 2010 heeft hij de kans gekregen om de functie van Inkoper te vervullen. Hij is nu eindverantwoordelijk voor de gehele inkoop. Goede eigenschappen van de kandidaat  zijn dat hij open en eerlijk is. Hij is een echte doorzetter, als hij ergens aan begint gaat hij er 100% voor. Hij is analytisch sterk en zet zaken goed op een rijtje voordat hij een beslissing neemt. Hij is een goede relatiebeheerder en hij kan snel schakelen.


 

Skills and experience

De kandidaat heeft een Mbo-opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst gevolgd en afgerond. Hij heeft van zijn huidige werkgever de mogelijkheid gekregen om een opleiding te volgen. In overleg hebben ze gekozen voor de Hbo-opleiding Inkoopmanagement . In 2009 heeft hij deze opleiding succesvol afgerond. De kandidaat staat er zeker voor open om in de toekomst een extra opleiding te volgen, bijvoorbeeld NEVI 2. Hij vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Required benefits

De kandidaat is op zoek naar een nieuwe uitdaging, hij werkt al ruim 10 jaar bij dezelfde organisatie en hij zou graag zijn kennis en ervaring bij een andere organisatie verder willen ontwikkelen. Hij geeft de voorkeur aan een inkoopfunctie, hij vindt de afwisseling van het inkoopvak prettig. Een goede kandidaat die ik zeker kan aanbevelen!

  • Request information for Inkoper
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|