Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Lizette Kleij, the specialist consultant managing this candidate, located in 6811 KS Arnhem

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)26 - 353 09 20
ffax:+31 (0)26 - 353 09 21
Nieuwe Stationsstraat 10 (WTC gebouw, 9e etage) , 6811 KS Arnhem , Netherlands ,

Inkoper

Den Bosch

Job Type
Permanent
Pay
Marktconform
Reference
1163866
  • Request information for Inkoper

Deze kandidaat is een vriendelijke, enthousiaste jongeman. Hij werkt sinds 2005 als International Buyer/ Planner bij een internationale organisatie. Hij is gestart als warehousespecialist maar hij heeft al snel een nieuwe functie gekregen. Hij is de enige buyer binnen het bedrijf. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van een dagelijkse planning, wachten op onderdelen, inkoop, forecasting en veelvuldig contact onderhouden met leveranciers en collega buyers in het buitenland.  Goede eigenschappen van de kandidaat zijn dat hij open en eerlijk is. Hij is puntueel en flexibel. Hij denkt goed na over zaken en hij staat altijd open voor veranderingen. Tevens is hij sociaal en hij kan goed met mensen omgaan. Hij is nieuwsgierig en hij blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van logistiek en inkoop.

Skills and experience

Na de Havo is de kandidaat gestart met de Hbo-opleiding Logistiek en Economie. Hij heeft deze opleiding succesvol afgerond. Daarnaast heeft hij enkele cursussen gevolgd en hij staat zeker open voor nieuwe opleidingen/ cursussen.

Required benefits

De kandidaat is op zoek naar een uitdagende functie op het gebied van logistiek/ inkoop. Hij denkt in processen en hij vindt het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor zijn werkgever. Hij wil zich verder ontwikkelen en hij wil graag werken in een organisatie die hem zo’n kans wil bieden.

  • Request information for Inkoper
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|