Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Sandra Boerekamp, the specialist consultant managing this candidate, located in Amsterdam

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)20 - 36 30 310
ffax:+31 (0)20 - 36 30 316
H.J.E. Wenckebachweg 210 1096 AS Amsterdam , Amsterdam , North Holland , Netherlands , 1096 AS

Junior Legal Counsel

Amsterdam

Job Type
Permanent
Pay
Salaris is in overleg bepaalbaar met de kandidaat
Reference
1170657
  • Request information for Junior Legal Counsel

Deze kandidate heeft haar Rechtenstudie voltooid aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie: Intellectueel Eigendom. Tijdens haar studie heeft ze ook een uitwisselingsprogramma gevolgd in Parijs aan de rechtenfaculteit aldaar.
Na haar afstuderen is ze vervolgens gaan werken als Marketing en Communication Officer bij een internationale consultancy organisatie. Deze organisatie kenmerkt zich door een innovatieve, dynamische cultuur waar de high potentials werkzaam zijn. Voor haar een mooie uitdaging om op deze manier kennis te maken met het bedrijfsleven. Via deze organisatie heeft ze ook de kans gekregen om naar Noorwegen te gaan voor een half jaar. Binnen deze organisatie heeft ze zich zijdelings beziggehouden met juridische zaken op het gebied van contractrecht IT gerelateerd.

Skills and experience

Deze juriste ambieert een juridisch inhoudelijke baan en het IE/IT recht heeft haar grote voorliefde. Ze heeft de laatste jaren haar kennis up to date gehouden door vakliteratuur te blijven lezen. Ze wil heel hard werken en wil zich verder ontwikkelen en ontplooien binnen het recht.
Ze is commercieel, ondernemend en ambitieus. Een sprankelende, energieke kandidate waarvan ik verwacht dat zij dankzij haar doorzettingsvermogen, bewijsdrang een aanwinst zal zijn voor een organisatie. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen om uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.
 

Required benefits

Ze is per direct beschikbaar op fulltime basis.

  • Request information for Junior Legal Counsel
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|