Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Sandra Boerekamp, the specialist consultant managing this candidate, located in Amsterdam

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)20 - 36 30 310
ffax:+31 (0)20 - 36 30 316
H.J.E. Wenckebachweg 210 1096 AS Amsterdam , Amsterdam , North Holland , Netherlands , 1096 AS

Junior Legal Counsel

Provincie Noord-Holland

Job Type
Permanent
Pay
Salaris is in overleg bepaalbaar met de kandidaat
Reference
1170804
  • Request information for Junior Legal Counsel

Deze sprankelende juriste is na haar afstuderen aan de Vrije Universiteit Amsterdam gaan werken als advocaat-stagaire bij een middelgroot kantoor. Ze is met name actief geweest binnen de ondernemingsrechtpraktijk op het gebied van M&A. Daarnaast heeft ze regelmatig geadviseerd op het gebied van Intellectuele Eigendom, waarin ze tevens presentaties heeft gegeven, nieuwsbrieven heeft geredigeerd en aanvullende cursussen heeft gevolgd. Haar vakken van de Beroepsopleiding heeft ze met een goed resultaat afgesloten.
Ze wil graag de stap naar het bedrijfsleven maken om zodoende dichter bij de business te staan. Dankzij haar commerciƫle en enthousiaste instelling ambieert zij een functie als commercieel contractrechtjurist binnen een team waarin ze zich verder kan ontwikkelen en ontplooien.
Zeer energieke dame met ambitie die resultaatgericht is ingesteld en beschikt over het nodige verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is op zoek naar een werkgever waar ze de komende jaren kan blijven werken.

Skills and experience

Ze beheerst de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. De Franse en Duitse taal beheerst zij redelijk.

Required benefits

Per 1 augustus per direct op fulltime basis beschikbaar.

  • Request information for Junior Legal Counsel
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|