Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Sandra Boerekamp, the specialist consultant managing this candidate, located in Amsterdam

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)20 - 36 30 310
ffax:+31 (0)20 - 36 30 316
H.J.E. Wenckebachweg 210 1096 AS Amsterdam , Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1096 AS

Jurist financiering & zekerheden

Provincie Noord-Brabant

Job Type
Permanent
Pay
In overleg
Reference
1177683

Jurist Financiering & Zekerheden
Een jurist met een ondernemersmentaliteit. In zijn communicatie is hij direct en to the point. Een kandidaat die houdt van een transparante manier van werken en over een commerciële houding beschikt. Deze jurist gaat zelfstandigheid zeker niet uit de weg en wil graag zijn verantwoordelijkheid nemen in zijn positie. Hij vind het hebben van diverse contacten belangrijk en hij is graag anderen van dienst in het geven van juridisch advies.
Op dit moment is hij werkzaam binnen de advocatuur en houdt hij zich bezig met o.a. vennootschapsrecht, financierings- en zekerhedenrecht, Contractenrecht, Bank en Effectenrecht. Hij voert zelfstandig contacten met cliënten en heeft tot nu toe ook bewezen dat hij in staat is om nieuwe klanten te genereren. In 2008 is hij afgestudeerd aan de Universiteit met als studierichting Internationaal en Europees recht.
Graag bespreek ik de mogelijkheden die deze kandidaat bij uw organisatie biedt. Hij is fulltime beschikbaar en hij beschikt over een brede interesse. Hij is op zoek naar een functie buiten de advocatuur, daar hij graag dichter bij de business wil staan.

If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|