Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Martijn Faasen, the specialist consultant managing this candidate, located in 5026 RS Tilburg

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)13 - 46 86 669
ffax:+31 (0)13 - 46 81 964
Charles Stulemeijerweg 19 , 5026 RS Tilburg , Netherlands ,

KAM manager

Omgeving Tilburg

Job Type
Permanent , Temporary
Pay
In overleg
Reference
1101217
  • Request information for KAM manager

Als uw op zoek bent naar een KAM manager met brede kennis en ervaringen op het gebied van het maken van beleid en de uitvoering en uitbreiding van dit beleid dan is dit de persoon die u zoekt.

Skills and experience

Deze professional heeft HTS werktuigbouwkunde en bedrijfstechniek opleiding aangevuld met ruime werkervaring en relevante cursussen op het gebied van kwaliteit en het doen van Audits.
Hij is een sterkte persoonlijkheid die gemakkelijk benaderbaar is voor alle werknemers in uw organisatie en een sparringspartner is voor het management. Hij schept structuur in chaos, weet te motiveren en kennis over te dragen.

Required benefits

Hij is per direct beschikbaar en heeft een uitstekende referentie vanuit zijn laatste werkgever. Zijn werkervaring is verspreidt over diverse branches en reizen is geen probleem. Graag licht ik het profiel en persoonlijkheid van deze kandidaat verder aan u toe.

  • Request information for KAM manager
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|