Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Sandra Boerekamp, the specialist consultant managing this candidate, located in Amsterdam

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)20 - 36 30 310
ffax:+31 (0)20 - 36 30 316
H.J.E. Wenckebachweg 210 1096 AS Amsterdam , Amsterdam , North Holland , Netherlands , 1096 AS

Legal Counsel/Contractrechtjuriste

Provincie Noord-Holland

Job Type
Permanent
Pay
bespreekbaar
Reference
1170527

In 2006 heeft deze kandidate haar doctoraalprogramma Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Ze heeft inmiddels diverse cursussen gevolgd (o.a.; contracteren in de praktijk, juridische aspecten van outsourcing, wanprestatie) en in 2010 heeft ze haar Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen afgerond. In de toekomst ambieert zij nog een Grotius opleiding contractenrecht.
Een kandidate met een zeer duidelijke focus. Ze heeft ruim 3.5 jaar bij een bedrijf gewerkt als bedrijfsjuriste en ze heeft zich hier beziggehouden met het beoordelen, uitonderhandelen en opstellen van diverse juridische documenten.
Deze juriste is op zoek naar een professionele werkgever waar ze binnen teamverband kan werken en zich bezig kan houden met het contractenrecht in al haar facetten. Ze wil graag hard werken en zich verder ontplooien en ontwikkelen. Een kandidate met duidelijke ambities en doelstellingen. Deze kandidate is perfectionistisch en service gericht ingesteld. Pragmatische kandidate met een commerciƫle intstelling. In haar communicatie is zij duidelijk en overtuigend. Sterke persoonlijkheid die ook graag mee wil denken.

Skills and experience

Ze beheerst de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Daarnaast beheerst ze MS Office uitstekend.

Required benefits

Ze is per direct beschikbaar op fulltime basis.

If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|