Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Sandra Boerekamp, the specialist consultant managing this candidate, located in Amsterdam

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)20 - 36 30 310
ffax:+31 (0)20 - 36 30 316
H.J.E. Wenckebachweg 210 1096 AS Amsterdam , Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1096 AS

Legal Counsel IE/IT

Provincie Zuid-Holland

Pay
50.000,--
Reference
1200502
  • Request information for Legal Counsel IE/IT

Deze bedrijfsjurist beschikt over een commerciële instelling. Hij  toont zich in het actief meedenken met clienten, betrokken met de business alsmede de uitvoering daarvan, hij ziet mogelijkheden waar anderen afhaken en beschikt over een uitgebreide werkervaring op het gebied van onderhandelingen. Als zoon van een zelfstandige weet hij heel goed wat hard werken is en beschikt hij niet over een 9 tot 5 mentaliteit.

Na zijn afstuderen aan de Erasmus universiteit is hij in de advocatuur gaan werken. Zijn voorkeur ging uit naar een middelgroot kantoor daar hij al gauw zelfstandig in staat zou worden gesteld om de dossiers te behartigen en de contacten te voeren met cliënten.

 
Binnen de sectie ondernemingsrecht houdt hij zich onder meer bezig met het juridisch inhoudelijk beoordelen c.q. aanpassen van diverse contracten en algemene in- en verkoopvoorwaarden, (contract)onderhandelingen, het algemeen verbintenissenrecht (procedures aangaande wanprestatie en (pre) contractuele aansprakelijkheden), het aanbestedingsrecht en mededingingsrecht, het consumentenrecht (non-conformiteit, algemene voorwaarden, WBP), het internetrecht (koop op afstand), het bank- en effectenrecht, het adviseren van (internationale) ondernemingen omtrent de naleving van de toepasselijke wet- en regelgeving, alsmede met het vervoerrecht.
 
Binnen de sectie IE-ICT recht houdt hij zich onder meer bezig met aanspraken aangaande het niet goed functioneren van software en hardware, de inschrijving van merken (BBIE) en bescherming van merken, auteursrechtelijke kwesties (verveelvoudiging, openbaarmaking), het handelsnaamrecht, het opstellen en beoordelen van licentieovereenkomsten en SLA’s, en het juridisch op een correcte wijze inrichten van websites van (internationale) ondernemingen.

Hij wil graag de stap naar het (internationale) bedrijfsleven maken. Hij wil meer betrokken zijn bij de business en een meer commerciële adviserende rol vervullen. Deze bedrijfsjurist zoekt een generalistische bedrijfsjuridische rol waarin hij zich verder kan ontwikkelen en bekwamen. Als persoon is hij gedreven, no-nonsense en komt hij afspraken na.

Mocht u aanvullende vragen en/of opmerkingen hebben, dan verneem ik dat graag.

  • Request information for Legal Counsel IE/IT
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|