Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Martijn Faasen, the specialist consultant managing this candidate, located in 5026 RS Tilburg

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)13 - 46 86 669
ffax:+31 (0)13 - 46 81 964
Charles Stulemeijerweg 19 , 5026 RS Tilburg , Netherlands ,

Manager maintenance

Provincie Noord-Brabant

Job Type
Permanent
Pay
In overleg
Reference
1139543
  • Request information for Manager maintenance

Deze professional zoekt een technische werkomgeving waar hij een leidinggevende rol kan vervullen. Hij heeft een HTS mechanica opleiding aangevuld met cursussen van de branches waarin hij werkzaam is geweest (oa vliegtuigbranche) en Six Sigma green belt.

Skills and experience

Hij heeft een coachende manier van leidinggeven. Hij overlegt met werknemers en maakt ideeën uitvoerbaar door zijn technische kennis, organisatorische vermogen en goed abstractie vermogen. Hij betrekt de juiste mensen bij een project of probleem en kan vanuit een onderdeel van een project/proces het complete plaatje overbrengen.

Required benefits

Hij is tot 14 april per direct beschikbaar i.v.m. zijn proefperiode. Daarna dient er een maand opzegtermijn in acht worden genomen. Deze professional heeft nu werk waarin hij engineering werk doet terwijl hij als projectleider is aangenomen en de link met de techniek mist. Graag wil hij daarom snel een overstap maken voor langere tijd.

  • Request information for Manager maintenance
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|