Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Neeltje Meeldijk, the specialist consultant managing this candidate, located in Breda

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)76 - 54 20 518
ffax:+31 (0)76 - 54 21 073
Claudius Prinsenlaan 146A , Breda , Noord-Brabant , Netherlands , 4818 CP

Marketing Starter

Omgeving Breda

Job Type
Permanent
Pay
€ 30.000
Reference
1166210
  • Request information for Marketing Starter

Onze kandidaat komt over als een communicatieve en spontane jongeman. Hij is op dit moment werkzaam bij een uitzendbureau en is verantwoordelijk voor het bewerken van de markt en het zo efficiënt mogelijk inspelen op de behoeften van de marktontwikkelingen. Hoewel hij veel geleerd heeft bij deze organisatie, zoek hij een functie die dichter bij zijn hart en studie ligt. In de vorm van een marketing of account executive functie.

 

Skills and experience

Door zijn ruime ervaring in de horeca en de uitzendwereld is hij in staat makkelijk relaties op te bouwen. Daarbij acht hij zichzelf als een goede sparringspartner om de wensen van klanten te achterhalen en te vervullen. Kwaliteit en duurzame relaties staan bij hem dan ook hoog in het vaandel. Graag wil hij zijn vaardigheden en energie op andere markten toepassen.

Required benefits

Hij is op korte termijn fulltime beschikbaar voor een marketingfunctie of eventueel een interessante commerciële functie.

  • Request information for Marketing Starter
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|