Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Antonio van der Zouwen, the specialist consultant managing this candidate, located in 4818 CP Breda

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)76 - 54 20 518
ffax:+31 (0)76 - 54 21 073
Claudius Prinsenlaan 146A , 4818 CP Breda , Netherlands ,

Process Engineer

Provincie Noord-Brabant

Job Type
Permanent
Pay
Excl Bonus
Reference
1153499
  • Request information for Process Engineer

Onze kandidaat is een enthousiaste en gedreven kandidaat met de nodige wetenschappelijk achtergrond op het gebied van Process Engineering en Chemische Technologie. Tevens is hij een rustig en evenwichtig persoon met een sterk analytisch vermogen. Uit het job interview kwam duidelijk naar voren dat hij een sterke passie had voor engineering. Onze kandiaat is een persoon die affiniteit heeft met het werken in een fabrieksomgeving, het werken met cijfers en met (chemische) vloeistoffen. Hij kent deze omgeving vanuit zeer gedetailleerd en klein niveau tot op zeer groot en hoog schaal niveau.

Zeer klein en gedetailleerd niveau omdat hij tijdens zijn werkzaamheden bij Imtech bezig is geweest met procestechnologie op het gebied van Pilot Plants. Op groot en hoog schaal niveau omdat hij tevens gewerkt heeft als process engineer bij een groot gerenomeerd polymeer productie bedrijf. Beide projecten verliepen op detacheringbasis waarbij einde opdracht ook einde dienstverband betekende.

Skills and experience

Probleem oplossend vermogen.
Onze kandidaat is een persoon die telkens opzoek gaat naar vernieuwing en naar optimalisatie. Hij raakt extra gemotiveerd uit het berekenen van mogelijke oplossingen met de daarbij behorende gevolgen op financieel en productie gebied. Ook de implementatie hiervan vind hij erg leuk. Tevens is de kandidaat getraind als Green Belt voor Lean Six Sigma.

Communicatief vaardig

Hij is schriftelijke en mondeling zeer communicatief vaardig in het Engels en het Nederlands. Hij kan goed schakelen tussen verschillende niveaus en hij neemt de tijd om mensen situaties uit te leggen.

Enthousiasmeren.

Gedurende zijn werkzaamheden bij groot internationaal technologiebedrijf heeft hij een aantal keren met een situatie te maken gekregen dat er onduidelijkheden waren betreffende bepaalde veranderingen en werkzaamheden op de werkvloer. Men greep in eerste instantie bij elk voorval de telefoon. Hij heeft dit weten om te buigen en met veel geduld en duidelijke schriftelijke communicatie.

Kwaliteitsgericht.

Onze kandidaat houdt niet van half werk, hij maakt graag zijn werkzaamheden op een secure en accurate wijze af en kijkt daar mee constant naar de juiste kwaliteit en rentabiliteit verhouding.

Required benefits

Met zijn werkervaring in de chemische sector en zijn passie voor de process engineering is onze kandidaat een serieuze en degelijke kandidaat voor elke chemisch procestechnologisch bedrijf. HSE en Process Safety prestaties zijn hem zeker bekend en gekeken naar zijn Lean Six Sigma achtergrond is het echt iemand die wil uitblinken in veiligheid en techniek. Ook heeft hij een duidelijke ambitie, namelijk het uitgroeien tot specialist in zijn vakgebied.

Wat hij zoekt is een baan binnen een stabiel bedrijf waar hij kan doorgroeien tot een projectleiders functie of juist tot specialist.

  • Request information for Process Engineer
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|