Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Sandra Boerekamp, the specialist consultant managing this candidate, located in Amsterdam

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)20 - 36 30 310
ffax:+31 (0)20 - 36 30 316
H.J.E. Wenckebachweg 210 1096 AS Amsterdam , Amsterdam , North Holland , Netherlands , 1096 AS

Senior Recruiter

Provincie Noord-Holland

Job Type
Permanent , Temporary
Pay
In overleg
Reference
1170456
  • Request information for Senior Recruiter

Ervaren recruiter met sterke analytische en organisatorische vaardigheden. Ze beschikt over een ruime ervaring op het gebied van werving & selectie, op het vlak van arbeidscommunicatie en als trainer communicatieve vaardigheden. Uit een ingewonnen referentie blijkt dat ze zeer goed in staat is om een recruitmentproces op te zetten en te stroomlijnen. Ze weet goed met weerstanden om te gaan en heeft altijd een zeer stabiele indruk achtergelaten.
Tijdens het persoonlijke gesprek dat ik met haar gevoerd heb, is ze daadkrachtig en loyaal overgekomen. Een open persoonlijkheid met een toegankelijke uitstraling. Een dame die weet wat er speelt en met beide benen stevig op de grond staat. Een aanwinst voor een organisatie die op zoek is naar een professionele recruiter die net die stap verder kan zetten.
 

Skills and experience

Een professional pur sang. Ze heeft een zeer charmante en representatieve indruk achtergelaten. Kwaliteitsgericht werken staat bij haar hoog in het vaandel, alsmede het behalen van resultaten en servicegerichtheid. Ze heeft ervaring binnen de volgende branches: financieel zakelijke dienstverlening, ziekenhuis, werving & selectiebureau en de confectie.

Required benefits

Ze ambieert een functie tot 32 uur per week.

  • Request information for Senior Recruiter
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|