Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Marlies van de Stolpe, the specialist consultant managing this candidate, located in 5509 MH Veldhoven

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)40 - 25 17 264
ffax:+31 (0)40 - 25 71 240
Bolwerk 14 , 5509 MH Veldhoven , Netherlands ,

Technisch bedrijfskundige - 4 jaar werkervaring + Green Belt

Provincie Noord-Brabant

Job Type
Permanent
Pay
€ 3000 - € 3200,= bruto per maand + lease auto
Reference
1144742

Loopbaan
Onze kandidaat heeft na de havo korte tijd HBO bedrijfseconomie gevolgd, maar dit bleek niets voor hem te zijn. Gelukkig kon hij halverwege het jaar instromen bij technische bedrijfskunde, via het VWO-traject. Hier heeft hij zijn diploma behaald in de richting export engineering. Tijdens zijn studie heeft onze kandidaat stage gelopen bij Neoresins en Caterpillar. Ook heeft hij altijd naast zijn studie gewerkt, tegelijkertijd bij Harrie Goesten en bij de Van Delft Groep. Na zijn afstuderen is hij gestart bij Shopex (productiebedrijf binnen de interieurbouw met klanten over de gehele wereld). Hij werkte hier als projectmatig logistiek medewerker, hier heeft hij de lay out van de voorraad herzien en zich bezig gehouden met het afsluiten van verzekeringen (deze had Shopex nog niet afgesloten). Omdat de cultuur niet aansloot bij zijn visie is onze kandidaat overgestapt naar zijn huidig werkgever. Hier werkt hij als procurement consultant en subcontract coördinator. Voor projecten binnen productie omgevingen en de oil and gas, verzorgt hij de inkoop (o.a. op civieltechnisch, bouwkundig en werktuigbouwkundig vlak). Wanneer het project daadwerkelijk van start gaat, wordt hij ter plaatse gedetacheerd en is hij verantwoordelijk voor het coördineren van de accounts op personeel en materieel vlak. Hij neemt deel aan bouwvergaderingen, bewaakt de planning en draagt mede zorg voor een goede veiligheid. Als er aanvullende zaken ingekocht dienen te worden, is onze kandidaat hiervoor eveneens verantwoordelijk. Met de klant houdt hij contact tijdens het traject om te laten zien dat werk daadwerkelijk wordt uitgevoerd. De uiteindelijke eindinspectie, alsmede het bijhouden en overleggen van de eindadministratie ligt ook in handen van onze kandidaat.

Skills and experience


Persoonlijkheids kenmerken

Onze kandidaat heeft dankzij zijn huidige werkgever een brede ontwikkeling gehad, zowel op technisch als ook op persoonlijk vlak. Hij weet overzicht te bewaken dankzij zijn helikopterview en kan met veel verschillende soorten mensen communiceren. Hij is organisatiekundig goed onderlegd en stressbestendig. Daarnaast is onze kandidaat gewend om met deadlines te werken en niet bang om veel te werken: overwerken, weekenddiensten, nachtdiensten en avonddiensten zijn hem niet vreemd.

Required benefits


Indruk consultant
Ik heb een zeer positieve indruk van deze kandidaat. Hij doet absoluut ouder aan dan hij in werkelijkheid is. Hij heeft brede kennis op verschillende vlakken en is dan ook veelzijdig inzetbaar. Ik kan zeker aanraden met hem om tafel te gaan!

If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|