Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details

Talk to a consultant

Consultant

Talk to Sergio Koosman, the specialist consultant managing this candidate, located in 1096 AS Amsterdam

Contact consultant
ttelephone:+31 (0)20 - 36 30 310
ffax:+31 (0)20 - 36 30 316
H.J.E. Wenckebachweg 210 , 1096 AS Amsterdam , Netherlands ,

VAT Specialist

Provincie Noord-Holland

Job Type
Permanent
Pay
€ 45.000,- incl. 8%, excl. leasebudget
Reference
1165915
  • Request information for VAT Specialist

De kandidaat is communicatief vaardig, heeft een representatief voorkomen en heb ik leren kennen als een fijne gesprekspartner.
 
Hij is in het bezit van zijn Master Bedrijfsrecht en Financiaal Recht. Na het afronden van zijn studie is hij als Consultant Tax Specialties begonnen bij een van de Big Four kantoren. In het begin verantwoordelijk voor compliance werkzaamheden. Na zijn draai te hebben gevonden werd hij gezien in de organisatie en steeds meer ingezet voor advieswerkzaamheden bij nationale en internationale klanten op gebied van indirecte belastingen, voornamelijk BTW en douane. Na verloop van tijd was hij verantwoordelijk voor zelfstandig klantbezoeken afleggen en de aansturing van stagiairs en junior consultants. Na 3 jaar heeft hij het besluit genomen om een eigen onderneming op te zetten. Helaas bracht dit meer onvoorziene omstandigheden met zich mee waarop hij heeft besloten om weer in loondienst te treden.
 
Hij beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Hij is in het bezit van zijn rijbewijs en eigen vervoer. Hij komt op mij over als commercieel, communicatief vaardig, ondernemend, resultaatgericht, ambitieus en proactief.

  • Request information for VAT Specialist
If you already have an account with either hays.nl or hays-response.nl please proceed to login using your existing account details
|