Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

De transformatie van recruitment
Werkgevers gaan voor het beste talent uit de markt

Find & Engage - hays.nl

Recruitment anno nu betekent het slim inzetten van grote hoeveelheden data, complexe recruitmenttools en geavanceerde contentplatformen. Met de opkomst van het Find & Engage model vervullen recruitmentbureaus meer dan ooit een cruciale rol in de zoektocht van organisaties naar de perfecte kandidaat.
 

Werkgevers zijn nu in staat om te gaan voor het beste talent uit de markt, in plaats van voor een kandidaat die toevallig beschikbaar is en actief interesse toont. De keuze voor het juiste recruitmentmodel gaat in de toekomst het verschil maken tussen organisaties die duurzaam succesvol zijn en blijven en zij die achterblijven.

download_button.png

Hays Find & Engage

De wereld van recruitment ondergaat een transformatie. Het vinden van de juiste kandidaten is in toenemende mate een mix van mensenwerk en het slim gebruiken van technologie en data.

Om duurzaam succesvol te blijven in recruitment, ontwikkelde Hays het Find & Engage model. Een recruitment-model dat het beste van beide aspecten samenbrengt. Het Find & Engage model geeft werkgevers de mogelijkheid om de juiste talenten te identificeren, contact met ze te maken en behouden, en ze te enthousiasmeren voor een nieuwe baan.

Zelfs als de kandidaat nog niet actief zoekt naar een nieuwe uitdaging.

 

Volg Hays op social media

Ik heb een vacature

Neem contact met mij op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij nemen graag contact met u op.