Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Contact

Tijdelijk werk
Permanent effect op je carrière

Bij Hays zien we een toenemende behoefte van onze klanten naar tijdelijke en flexibele werknemers om hun vaste personeelsbestand aan te vullen. Maar deze trend is niet alleen gedreven door organisaties.
 

Hays flex voor professionals - hays.nl

Professionals ontdekken hoe tijdelijk werk hen meer flexibiliteit op het gebied van werk-privé geeft en hen de kans biedt om meer ervaring en vaardigheden op te doen en om belangrijke zakelijke contacten te leggen.
De perceptie dat tijdelijk werk voornamelijk zijn voor kandidaten werkzaam in startende administratieve posities is niet meer het geval. Flex kandidaten voor tijdelijke opdrachten bestrijken diverse leeftijden en hebben een breed scala aan ervaring en vaardigheden op de werkplek te bieden.

Bij Hays hebben wij ruime ervaring op het gebied van recruitment voor flex , sterke relaties met de belangrijkste werkgevers in uw branche en we hebben een groot aantal functies beschikbaar. Het is nu een goed moment om te onderzoeken wat tijdelijk werk kan doen om u te helpen uw carrièredoelen te bereiken.

Bekijk alle Temp vacatures of  waarom u zou kiezen voor Hays Flex

Volg Hays op social media