Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Tijdelijke rollen

Permanent effect op je carrière

Bij Hays zien we een toenemende behoefte van onze klanten naar tijdelijke en flexibele werknemers om hun vaste personeelsbestand aan te vullen. Maar deze trend is niet alleen gedreven door organisaties.

Hays flex voor professionals - hays.nl

Professionals ontdekken hoe tijdelijke opdrachten hen meer flexibiliteit op het gebied van werk-privé geeft en hen de kans biedt om meer ervaring en vaardigheden op te doen en om belangrijke zakelijke contacten te leggen.
De perceptie dat flex opdrachten voornamelijk zijn voor kandidaten werkzaam in startende administratieve posities is niet meer het geval. Kandidaten voor flexible opdrachten bestrijken diverse leeftijden en hebben een breed scala aan ervaring en vaardigheden op de werkplek te bieden.

We hebben ruime ervaring op het gebied van flex recruitment, sterke relaties met de belangrijkste werkgevers in uw branche en we hebben een groot aantal functies beschikbaar. Het is nu een goed moment om te onderzoeken wat een flex opdracht kan doen om u te helpen uw carrièredoelen te bereiken.