Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Waarom HAYS FLEX?

Waarom richten zo veel professionals zich tot Hays en tijdelijke contracten om hun carrière doelen te bereiken?

Waarom werken met HAYS?

Groot aantal opdrachten
Vorig jaar heeft Hays wereldwijd meer dan 200.000 mensen in flex banen geplaatst. We beschikken over een ruime ervaring op het gebied van Flex recruitment, we hebben sterke relaties met de belangrijkste werkgevers in uw branche en garanderen u een ruim aanbod aan opdrachten, beschikbaar op elk moment.

Veilige betaling
Dankzij de wereldwijde dekking van Hays en de financiële stabiliteit, bent u ervan verzekerd dat betaling wordt gegarandeerd volgens de voorwaarden van uw contract. Dit alles kan worden gevolgd en gecontroleerd via de Hays portal.
 

flex.jpg

De beste after-care
We ontwikkelen een lange termijn relatie met al onze professionals: we blijven regelmatig in contact om uw groei te monitoren; we bieden u een online portal om gemakkelijk uw uren door te geven; we zorgen voor uw behoefte aan trainingen en geven u extra voordelen, zoals vakantiegeld, vouchers, zelfs bioscoopkaartjes.

Waarom werken op tijdelijke basis?

Word een expert
Met opdrachten die uw deskundigheid continu zullen ontwikkelen, vergroot u uw mogelijkheden en wordt u uiteindelijk steeds meer waard omdat uw vaardigheden uitbreiden. Tevens bouwt u een groot netwerk op van invloedrijke zakelijke contacten. Aan welk project wilt u vandaag werken? De beslissing is aan u.

Vind uw ideale permanente rol
Veel van de tijdelijke opdrachten die we in behandeling hebben worden permanente rollen zodra kandidaten en klanten tevreden zijn. Het uitvoeren van tijdelijke opdrachten kan u ervaren maken met verschillende typen organisaties zodat u ook een beter begrip ontwikkelt over wat u van een werkgever verlangt en van een rol, alvorens de overstap naar een permanente rol te maken.

Flexibiliteit
Tijdelijke opdrachten maken het makkelijker voor u om uw ideale balans tussen werk en privé te bereiken. Zo beschikt u over meer vrijheid om te kiezen waar en wanneer u werkt, of zelfs een ‘break’ neemt.