Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Recruitment op een andere manier
Hays Flex recruitment solutions

De perceptie dat tijdelijke opdrachten voornamelijk bedoeld zijn voor kandidaten werkzaam in administratieve posities is niet meer het geval.
 

Tijdelijke werknemers zijn er in elke leeftijdscategorie en brengen bovendien ruime ervaring en vaardigheden op de werkplek met zich mee.

Hays Flex informatie voor werkgevers - hays.nl

De afgelopen jaren hebben we een verschuiving gezien in de manier waarop werkgevers en werknemers de waarde van tijdelijke opdrachten voor hun bedrijf en carrière zien.
Werkgevers zien nu het gebruik van tijdelijke werknemers als een lange-termijn strategie van het personeelsbestand in plaats van een kostenbesparende maatregel. Ze zien tijdelijke werknemers als een integraal onderdeel van het succes van hun bedrijf en genieten van de flexibiliteit die het mogelijk maakt om korte en lange termijn opdrachten snel in te vullen. De mogelijkheid om te zoeken naar specifieke vaardigheden voor bepaalde projecten is ook een voordeel aangezien het bedrijfsleven voortdurend in beweging is.

De perceptie dat tijdelijke opdrachten voornamelijk bedoeld zijn voor kandidaten werkzaam in administratieve posities is niet meer het geval. Tijdelijke werknemers zijn er in elke leeftijdscategorie en brengen bovendien ruime ervaring en vaardigheden op de werkplek met zich mee.

In plaats van op zoek te gaan naar vast werk, blijven veel kandidaten liever in tijdelijke dienst werkzaam na het beëindigen van een opdracht. Zij zijn de drijvende kracht achter het toegenomen gebruik van tijdelijke werknemers op de arbeidsmarkt. Net als de werkgevers, zien zij eveneens de voordelen van deze manier van werk, met inbegrip van de flexibiliteit van tijdelijke opdrachten, de kans om meer ervaring en vaardigheden op te doen, en het vermogen om belangrijke zakelijke contacten te maken.

Bij Hays zien we dit als een belangrijke trend in de geschoolde arbeidsmarkt en we hebben op strategische wijze geïnvesteerd in onze Flex Recruitment Services, om zo in te kunnen spelen op de behoeften van onze klanten en kandidaten.

Bent u nieuw in het Flex recruitment model?

Kom dan hier meer te weten en begrijp de voordelen die het heeft om een flex medewerker in te huren.

Wat zijn de voordelen flex recruitment en wanneer kiezen voor flex?     

Volg Hays op social media

Veilig en praktisch ZZP'ers inhuren?

Hays Talent Solutions

Neem contact met mij op

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wij nemen graag contact met u op.