Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Hays

Journal 10

De Hays Journal is een kwalitatief hoogwaardig magazine waarin actuele topics en trends van de wereldwijde arbeidsmarkt besproken worden. Lees hieronder een aantal interessante topics uit de onlangs gelanceerde Hays Journal 10 of vraag uw persoonlijke exemplaar aan.

Lees de Hays Journal 10 online of download de IPad app.

The Fruits of Knowledge
Hoe kunnen waardevolle kennis of ervaringen van werknemers vastgelegd worden? Met het wisselen van projecten, verlaten van de organisatie of pensionering, zijn organisaties genoodzaakt innovatieve strategieën te ontwikkelen die de interne kennis opslaan en beheren. Lees het volledige artikel in het Nederlands.

The Chemistry of Leadership
Een veelzijdige carrière in de farmaceutische industrie geeft Dapo Ajayi, Chief Procurement Officer bij AstraZeneca, een ongewoon brede kijk op de kwaliteiten die ieder leider succesvol maken, met inbegrip van een passie voor diversiteit, mobiliteit en samenwerking met HR. Lees het volledige artikel in het Nederlands.
 
Heading for the Top
Enkelen van China's meest getalenteerde afgestudeerden worden in het Dubai Business stage-programma geplaatst. We onderzoeken de mogelijke implicaties voor Chinese bedrijven hiervan en we gaan na of we een nieuwe Zijderoute zien van talent en handel. Lees het volledige artikel in het Nederands.
 
Too Big to Fail
Nadat de grote recessie de ophoud heeft veroorzaakt, groeit de Amerikaanse arbeidsmarkt opnieuw en razendsnel waardoor ook de tekorten in vaardigheden langzaamaan zichtbaar beginnen te worden. Lees het volledige artikel in het Nederlands.

Om een papieren exemplaar aan te vragen, een bijdrage te leveren aan toekomstige edities of feedback te geven op een van de artikelen, kunt u contact met ons opnemen of bellen met Melanie Kool op 020-3630310.