Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Archief

Op weg naar de top

hays journal artikel op weg naar de top

De handelsroute tussen China en het Midden-Oosten is nieuw leven ingeblazen middels de New Silk Road; een reeks initiatieven welke ontwikkeld zijn om nieuwe zakelijke en culturele banden te creëren.

Eén van deze initiatieven is het Dubai Business stage-programma waar enkele getalenteerde Chinese afgestudeerden uitgenodigd worden naar het Westen te reizen om te studeren en zaken te doen in het emiraat. Het ultieme doel van dit project: het overbruggen van de kloof tussen wat de industrie wil en wat onderwijs levert en om sterke banden te smeden tussen China en Dubai.
 

Hays ontwikkelde in samenwerking met Dubai Business Internships (DBI) een uitgebreide en strategische wervingscampagne. Van de duizenden aanmeldingen krijgen maximaal 50 kandidaten het goede nieuws dat zij mogen deelnemen aan het Dubai Business stage-programma.

Met gevestigde leidinggevenden lopen de deelnemers stage in verschillende branches als logistiek, handel, toerisme en financiën. Tevens krijgen zij ook een managementopleiding en maken zij kennis met de cultuur van Dubai en de rest van de MENA regio. Naast kandidaten genieten ook  partner organisaties van de voordelen van het stage-programma.

Eén van de deelnemende partners gaf aan dat de geweldige inzichten van de kandidaten waardevoller waren dan wat een managementbureau had kunnen doen.