Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Site help

FAQ's
it

Deze pagina helpt u uw weg te vinden op onze site en geeft antwoord op diverse vragen. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties, neem dan contact met ons op.

Algemene problemen:
Heeft u problemen met het gebruik van de Hays website, controleer dan of u onze cookies geaccepteerd hebt. Daarnaast maakt onze website gebruik van Java, controleer bij problemen ook of u de juiste versie van Java geïnstalleerd heeft.

Waarom zou ik een login aanmaken op hays.nl?
U kunt hiermee uw persoonlijke zoekopdrachten instellen en een e-mail ontvangen wanneer een geschikte vacature wordt aangemeld op onze website.

Hoe kan ik een login aanmaken?
U kunt een login aanmaken via de button ‘Maak een login aan’, rechtsboven op onze website. Op een mobile device is het helaas nog niet mogelijk een login aan te maken.

Ik wil mijn wachtwoord aanpassen.
Om uw wachtwoord aan te passen klikt u rechtsboven op de Login link. Kies vervolgens voor: Wachtwoord vergeten?
Op een mobile device vindt u deze optie onder het menu > login

Hoe kan ik mijn gegevens aanpassen?
Login op www.hays.nl. Onder de tab ‘Mijn Account’ kunt u uw gegevens aanpassen.

Wat is mijn loginnaam?
Dit is altijd het e-mailadres waarmee u uw login hebt aangemaakt.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Op de loginpagina (rechtsboven) kunt u kiezen voor ‘Wachtwoord vergeten?’
Op een mobile device vindt u deze optie onder het menu > login

Ik wil mijn gegevens verwijderen bij Hays.
Neem hiervoor contact met ons op, dan doen wij dit voor u.

Ik wil mijn Job Alerts verwijderen of aanpassen
Als u bent ingelogd ziet u onder ‘Mijn Account’ al uw Job Alerts. Bij iedere Job Alert heeft u de mogelijkheid deze aan te passen of te verwijderen.

Hoe krijg ik betere zoekresultaten?
Vul zoveel mogelijk informatie in. Probeer andere of meerdere trefwoorden.

Waar vind ik contactgegevens?
Bij de vacature vindt u de gegevens van de consultant. Kantooradressen vindt u via de button ‘Contact’ onderaan de pagina.

Hoe vind ik geschikte kandidaten?
Neem contact op met één van onze kantoren, of meld online uw vacature aan via ‘Ik heb een vacature’ onder ‘Zoek kandidaten’ op hays.nl of via  ‘Heeft u een vacature’ op de homepage onze mobile site.

Hoe kan ik een vacature aanmelden ?
U kunt online vrijblijvend uw vacature registreren. Of neem contact met ons op.