Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

IT Contracting

Made Simple
it contracting made simple hays.nl

IT Contracting Made Simple omvat een reeks van vijf publicaties waar vanuit het perspectief van de zzp’er antwoord wordt gegeven op vragen die frequent gesteld worden door personen die de stap overwegen om als zzp’er te beginnen of door de zzp’er zelf.

In deze publicaties krijgt u verhelderende antwoorden op vragen als: Wat is IT Contracting? Hoe word ik een IT Contractor? Welke type projecten zijn er beschikbaar? Hoe manage ik mijzelf tijdens een project? Ook ontvangt u nuttige tips om te gebruiken tijdens de zoektocht naar uw allereerste of volgende project als IT Contractor.

Alle publicaties lezen?

Deel 1: Wat is IT Contracting? ziet u de 3 vragen die het meest gesteld worden. Op een beknopte maar duidelijke wijze wordt uitgelegd wat IT Contracting is en wat u kunt verwachten zodra u aan de slag gaat als IT Contractor.

Deel 2: Hoe word ik een IT Contractor? bespreken we een aantal overwegingen die u moet maken om uzelf voor te bereiden op de wereld van contracting vanuit commercieel en juridisch oogpunt.

Deel 3: Zes landen, honderden IT Contracting mogelijkheden kunt u lezen over trends en projecten in zes verschillende landen.

Deel 4: Vijf manieren om het succes van uw it-contractperiode te garanderen, geven we tips voor een succesvol project

Deel 5: Drie tips om uw volgende IT contracting project te vinden