Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

The heart of a business

is its people

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs. Wij zijn marktleider in het Verenigd Koninkrijk en Asia Pacific en één van de marktleiders in Europa en Latijns-Amerika.

Recruitment gaat over mensen. 9.214 mensen werken bij Hays wereldwijd, verdeeld over 252 kantoren in 33 landen. Afgelopen jaar heeft Hays wereldwijd 67.000 mensen geplaatst in vaste posities en 220.000 mensen vonden een tijdelijke functie. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en wij dekken hiermee alles van Accounting & Finance tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences.

Onze mensen plaatsen de juiste personen in de juiste baan: wij investeren in het trainen van ons personeel zodat onze consultants kunnen voldoen aan de hoge eisen die wij stellen en zich kunnen blijven ontwikkelen.

Wij stellen u als klant voorop. Onze service monitoren wij constant om zo onze positie als marktleider te kunnen blijven behouden. Door een jarenlange samenwerking met opdrachtgevers uit zowel de profit als non-profit sector, is een brede en specialistische kennis opgebouwd binnen diverse vakgebieden. Wij delen ideeën, kennis en kunde met elkaar om zo uitstekende resultaten te kunnen behalen. Als onze klant profiteert u van de vakkennis van onze specialisten, onze landelijke samenwerking met de andere Hays kantoren en ons opgebouwde brede netwerk. Dit maakt dat wij als geen ander in staat zijn om zowel grote multinationals als lokale ondernemers een compleet pakket personeelsdiensten aan te bieden, op het gebied van Recruitment, Uitzenden, Detacheren en Assessment & Development.

Alle diensten kenmerken zich door heldere procedures en voorwaarden, brede kennis, snelheid en diepgang gekoppeld aan succesvolle wervingsmethoden. Met herkenbare advertentiewerving, een goed onderhouden on-line database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en met een uitgekiend gebruik van actieve en passieve internetsearch, bieden wij een maximale kans op het juiste resultaat.

 

|