Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Woordvoerster Hays

Hays trekt met 35 man in EnTrada

De internationale werving- en selectiespecialist Hays betrekt in maart 2012 met 35 personeelsleden de zesde etage in kantoortoren EnTrada langs de A58.

Het bedrijf heeft met eigenaar HVBM Vastgoed een vijfjarig contract afgesloten en verwacht in Tilburg te kunnen uitbreiden naar 45 werknemers. “EnTrada is een opvallend ‘landmark’ in Tilburg en voor ons en onze bezoekers een prachtig visitekaartje. Ook is het gebouw voor onze klanten en sollicitanten uitstekend bereikbaar”, zegt financieel directeur Harold Jansen van Hays Nederland.

Hays komt voort uit Roozen& Van Hoof, dat ruim twintig jaar geleden in Tilburg van start ging, Hays Nederland telt inmiddels vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg. In Tilburg was Hays tot dusver gevestigd aan de CharlesStulemeijerweg op bedrijventerrein Het Laar. Met de komst van Hays is de helft van EnTrada bezet. Vijf verdiepingen zijn in gebruik door financieel dienstverlener ABAB en twee worden door de gemeente gehuurd voor startende ondernemers. Directeur Adriaan van Molenschot van HVBM Vastgoed is blij met de komst van Hays. “Hays is het prototype huurder dat past bij EnTrada. We richten ons immers op de markt van zakelijke dienstverleners.” HVBM is nog met meerdere kandidaat huurders in gesprek.

Brabants Dagblad
krant, d.d. 10-09-2011
door: Toine van Berkel

|

Volg Hays op social media