Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Woordvoerster Hays

Hays start met online
zelfstudie voor werkzoekenden

Hays stelt vanaf deze week online studieboeken en vakliteratuur beschikbaar. Door het kosteloos aanbieden van ruim 150 e-books wil Hays professionals helpen om hun vakkennis actueel te houden zodat zij hun waarde op de arbeidsmarkt vergroten. Uiteraard kunnen werkgevers ook van de dienst gebruik maken.

Voor verschillende specialismen zoals accounting, banking en engineering is een selectie met vakspecialistische boeken samengesteld die kunnen worden gedownload. De boeken zijn online te vinden in het Hays Career Centre en worden elke zes weken vernieuwd en aangevuld.

Vakkennis
Vakspecialistische actuele kennis biedt een groot voordeel bij het vinden van een baan. Met een werkloosheidspercentage van 8,7 procent is het vinden van een baan erg moeilijk en tegelijkertijd is de concurrentie tussen kandidaten enorm. Daarvoor is het belangrijk dat werkzoekenden zich goed blijven (bij)scholen in een ruime arbeidsmarkt.

Robert van Veggel, Managing Director bij Hays Nederland: "De wereld zit in een economische paradox volgens onderzoek van Hays en Oxford Economics. Veel landen worden op dit moment geconfronteerd met een hoge, stijgende werkloosheid, in combinatie met een chronisch tekort aan hooggeschoold personeel. In een competitieve arbeidsmarkt moet u zowel als werkgever als werknemer uw vakkennis regelmatig opfrissen en verdiepen."


Managersonline.nl
door: redactie

|

Volg Hays op social media