Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Insurance

Terug …

Insurance kandidaten

Op zoek naar een financieel accountmanager, auditer, manager control, risk manager, compliance manager, compliance officer, investment manager of commercieel directeur met ervaring binnen de verzekeringsbranche? Hays Banking & Insurance is expert op het gebied van recruitment binnen het verzekeringswezen.

De bank & verzekeringswereld is volop in beweging: wetswijzigingen, striktere eisen van toezichthouders, sterke maatschappelijke ontwikkelingen en veranderende behoeften van u als werkgever. U zoekt professionele en integere medewerkers waar u op kunt bouwen.

Wij putten uit een uitgebreid kandidatenbestand en selecteren voor u de perfecte professional. Of het nu gaat om een permanente functie of interim-aanstelling (contracting): Hays Banking & Insurance biedt de oplossing.

Hays Consulting

Hays Consulting

Een goede adviseur is het uithangbord van uw organisatie. Hays Consulting helpt u bij het vinden van die professional.

Lees meer over Hays Consulting
heb_vacature.jpg

Ik heb een vacature

Wij geloven dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen. Meld vrijblijvend uw vacature aan bij Hays.

Ik heb een vacature
hays_1402200.jpg

Assessment & Development

Hays biedt u een compleet dienstenpakket op het gebied van personele instroom, doorstroom en uitstroom. Wij bieden oplossingen op het gebied van assessments, Career Transition (Outplacement) en mobility process outsourcing (MPO).

Meer over A&D
hays_1402202.jpg

Hays Talent Solutions

Als expert in outsourced recruitment oplossingen leveren wij innovatieve recruitment services voor het managen van uw vaste en tijdelijke Externe Resources: Managed Service Provider (MSP) en Recruitment Process Outsourcing (RPO).

Meer over Hays Talent Solutions

Experts across the globe

Hays video Experts across the globe - hays.nlWij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen en dat de juiste baan uw leven kan veranderen.

Bekijk de video
|

Neem contact met mij op

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij nemen graag contact met u op.

Meer mogelijkheden