Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Construction & Property

Terug …

Hays
Construction & Property

Construction kandidaten bij Hays, Property kandidaten bij hays

Een Vastgoedmanager nodig? Wilt u snel een Productieleider prefab betonelementen met excellente referenties? U heeft professionals en jonge talenten nodig die direct operationeel zijn. Met de recruiting experts van Hays Construction & Property vindt u technisch, goed opgeleid personeel: van operationeel- tot strategisch managementniveau. De toegewijde Hays-consultants richten zich specifiek op uw productie-, ontwikkel- en bouwomgeving. Ze spreken dagelijks klanten en kandidaten in uw vakgebied en spreken úw taal.

Thuis in uw markt, uw organisatie en uw functie-eisen. Hays Construction & Property: een zeer complete recruitmentservice met oog voor detail.

Via onderstaande button kunt u vrijblijvend uw vacature bij ons aanmelden.

Ik heb een vacature
Creatieve oplossing voor het zoeken naar kandidaten

Employer Branding

Met welke digitale middelen kunt u de ‘war for talent’ winnen? Hays adviseert u graag welke tools u kunt inzetten om uw werkgeversmerk te versterken. Lees snel verder en ontdek de manieren om uw employer brand sterker te maken.

Voordelen sterk werkgeversmerk
Hays Assessment & Development, psychologen coaches NIP

Assessment & Development

Hays biedt u een compleet dienstenpakket op het gebied van personele instroom, doorstroom en uitstroom. Wij bieden oplossingen op het gebied van assessments, Career Transition (Outplacement) en mobility process outsourcing (MPO).

Meer over A&D
Hays Flex

Hays Flex

Hays heeft naast perm ook ruime ervaring in het werven voor Flex posities. In elk stadium van het recruitmentproces bent u verzekerd van maatwerk en expertise zodat u alleen met de professionals werkt die aan uw eisen voldoen.

Meer over Hays Flex
Hays Talent Solutions, RPO oplossingen

Hays Talent Solutions


Als expert in outsourced recruitment oplossingen leveren wij innovatieve recruitment services voor het managen van uw vaste en tijdelijke Externe Resources: Managed Service Provider (MSP) en Recruitment Process Outsourcing (RPO).

Meer over Hays Talent Solutions

Experts across the globe

Hays brand videoWij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen en dat de juiste baan uw leven kan veranderen.

Bekijk de video

Neem contact met mij op

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij nemen graag contact met u op.

Waarom klanten voor Hays kiezen?

Meer mogelijkheden