Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

IT Contracting

Terug …

Online brochure IT Contracting

IT Contractors
Speak your language

IT Contracting

Hays is de expert in het vinden van professionele en vakkundige contractors voor verschillende projecten bij u als opdrachtgever. Onze IT Contractors bieden hun expertise aan vanuit diverse juridische contractsvormen bijvoorbeeld als zzp’er, als internationale kenniswerker, vanuit een dienstverband bij een consultancy of desgewenst op detacheringsbasis in dienst bij Hays. Maar altijd wordt de basis gevormd door snelle inzetbaarheid, expertise en flexibiliteit.

Hays vormt de schakel tussen de opdrachtgever en contractor: we hebben een uitstekend internationaal netwerk en we adviseren u graag over de mogelijkheden. IT Contracting is marktleider in Europa en omdat onze consultants gedegen kennis hebben van de specifieke technologiën, skills en sectoren, zijn zij expert in uw vakgebied.

IT Contracting via Hays - Wat zijn uw voordelen als werkgever?

Flexibiliteit
Met de inhuur van ervaren zzp’ers waarborgt u de afhandeling van belangrijke projecten en/of de tijdelijke invulling van kritische posities binnen uw organisatie zonder lange termijn verplichtingen aan te gaan. U bent per project flexibel met betrekking tot contractduur, te besteden budget en het soort kennis dat u aantrekt.

Compliance met wet en regelgeving
Hays garandeert naleving van alle fiscale en arbeidsrechtelijke verplichtingen zodat uw organisatie geen enkel risico loopt. Ook het ziekterisico wordt door Hays afgedekt.

Aantrekkelijke contractsvorm
De contractor werkt op projectbasis, voor de duur van een vooraf vastgestelde periode. Hays draagt zorg voor de contractuele afhandeling met de kandidaat.

Tijd- en kostenbesparing
Hays verzorgt naast de werving & selectie van uw contractor, ook de administratie en financiële afhandelingen met betrekking tot de inhuur.

Toegang tot het Hays netwerk
Hays heeft een uitgebreid landelijk netwerk van experts binnen elk vakgebied die direct tot uw beschikking staan. Wij kennen uw markt en kunnen snel schakelen.

Benchmark
Onze kennis van de interim markt en het dagelijks contact met ons landelijke netwerk maken dat onze recruiting experts uitstekend in staat zijn marktconforme uurtarieven te bepalen.

Brokering
Mocht u een contractor willen inhuren die u heeft gevonden via uw eigen netwerk, dan verzorgt Hays desgewenst een correcte afhandeling van de contracten, de facturering en betaling.


Bent u op zoek naar een IT Contractor voor één van uw projecten, registreer vrijblijvend uw vacature en wij nemen contact met u op. Wilt u meer informatie over flexibele inhuur van IT Contractors, neem dan contact op met uw expert.

|

Nu een IT Contractor nodig?

Contact