Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Help uw netwerk aan een baan
ontvang €250,- als beloning

Hays behoort tot de grootste recruitment organisaties wereldwijd. Diepgaande expertise in een spectrum van sectoren en professionele dienstverlening maakt ons goed in ons vak. Wij begrijpen onze klanten en kandidaten als geen ander en wij werken alleen met experts met de drive om kandidaten en bedrijven te helpen ambities waar te maken. Onze missie is de juiste persoon in de juiste baan.

De juiste persoon in de juiste baan is goed voor de werknemers, het is goed voor de organisaties, goed voor de economie en daarmee het fundament van een sterke arbeidsmarkt en de basis voor het ontstaan van nog meer kansen.

Een goede relatie met ons uitgebreide netwerk is een voorwaarde om deze missie te volbrengen. Alleen zo kunnen wij inzicht krijgen in kansen die anders verborgen blijven. Wij vragen u om ons te helpen bij onze missie. Houd ons op de hoogte van de ontwikkelingen die u doormaakt en zorg ervoor dat wij altijd uw meest recente cv in bezit hebben als u op zoek bent naar een baan.

Maar we kunnen meer doen. Wellicht heeft u uw droombaan inmiddels gevonden, maar er zullen altijd talenten in uw netwerk zijn die nog zoeken naar de baan die echt bij ze past. Graag komen wij met deze personen in contact. Zij kunnen net de kennis en/of ervaring hebben waar onze opdrachtgever naar zoekt. Help ons deze talenten te vinden, draag ze bij ons aan. Vindt een door u geïntroduceerde kandidaat een baan via Hays dan ontvangt u € 250,-.

 

|

Volg Hays op social media

Werken bij Hays

We power the world of work