Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Besparen op de inhuur van professionals?

Begin met een exclusieve lunch

Maak kennis met Hays Talent Solutions. Wij nodigen u graag, geheel vrijblijvend, uit voor een exclusieve lunch.

Flexibilisering van de arbeidsmarkt en een tekort aan specialistische vaardigheden hebben een enorme impact op de toekomst van organisaties wereldwijd. Technologische ontwikkelingen en de invloed van sociale media beïnvloeden de manier waarop organisaties opereren en directies zijn in toenemende mate bereid om innovatieve oplossingen te omarmen om het juiste talent te vinden en te behouden.
    
De uitdagingen van het huidige klimaat en de economische situatie betekenen dat steeds meer organisaties met een strategische blik naar het personeelsbeleid op lange termijn kijken  Het analyseren van zowel de huidige als toekomstige behoeften op het gebied van tijdelijke inhuur van professionals is essentieel. Het succes van een organisatie hangt af van het inhuren van de juiste mensen voor de juiste posities en van de aanwezigheid van de juiste kennis op het juiste moment.
    
Heeft u te maken met complexe inhuurvraagstukken, is uw flexibele schil groot en heeft u weinig inzicht in de kosten die daar mee gemoeid gaan of heeft u behoefte aan ondersteuning bij uw strategische HR planning? Maak kennis met Hays Talent Solutions. Wij nodigen u graag, geheel vrijblijvend, uit voor een exclusieve lunch.