Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Waarom Hays?

Wat zijn uw uitdagingen binnen outsourced recruitment?
Doe de HR Services Procurement Best Practice Survey

Hays Talent Solutions lanceert de HR services Procurement Best Practice Survey. Wij hebben deze tool op de markt gebracht om verschillende benaderingen van inkoop, op de markten waar wij actief zijn, te kunnen benchmarken zodat wij beter kunnen inspelen op de uitdagingen die u als klant ondervindt. Zo kunnen wij samen naar een oplossing zoeken wanneer het gaat om het inkopen van HR-services

De resultaten van alreeds ingevulde enquêtes hebben ons, als één van de grotere dienstverleners op het gebied van outsourced recruitment services, geholpen bij het vaststellen van de belangrijkste benchmarks en kernfases bij de aanschaf van outsourced recruitment services.

We hebben nu de mogelijkheid om beter samen te werken met zowel de koper als de eindgebruiker. We leren van de resultaten en kunnen het ontwerp aanpassen en verbeteren. Zo heeft u maximaal waar voor uw geld en verbetert de ROI binnen een kortere periode.

Doe zelf de survey en ontvang een persoonlijk rapport. Wij hopen dat u de bevindingen waardevol zult vinden en in beschouwing neemt voor de optimalisatie van uw inkoop.

Hays kan samen met u de resultaten bestuderen, zodat wij op een efficiënte manier voordeel kunnen leveren voor beide partijen.

De enquête richt zich op zakelijke betrokkenheid en verschillende kerndimensies van kosten, kwaliteit, efficiëntie en risico.

best practice outsourced recruitment - hays.nl