Skip to content
Hays Recruiting experts worldwide
 1. Ik ben
  Ik ben
 2. Heb je al een login voor hays.nl of hays-response.nl log dan in met je bestaande gegevens

Hays Talent Solutions

Intelligent resourcing

Talent werven op een slimme manier. Dat is wat Hays Talent Solutions doet. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd toegang hebben tot het talent dat zij nodig hebben en het geven van oplossingen, zowel op dit moment als in de toekomst. Bespaar tijd en geld, en verlaag risico’s. Wij dragen zorg voor uw talent zodat u meer kunt bereiken

Hays Talent Solutions - Onze services en methodes - hays.nl

Hays Talent Solutions levert aan vele organisaties wereldwijd een breed scala aan outsourced services aan - RPO, MSP en VMS – om onze klanten te helpen de experts te werven die het verschil maken, wat veel tijd en geld bespaard.

Wereldwijd vertrouwen onze klanten ons ruim € 1.500 miljoen omzet toe omdat onze oplossingen hen een voorsprong biedt op de concurrentie. Enkele feiten:

 • Hays bespaart jaarlijks € 100 miljoen recruitmentkosten voor onze klanten
 • Hays levert wekelijks meer dan 15.000 uitzendkrachten en externe inhuurkrachten
 • Hays introduceert jaarlijks meer dan 15.000 kandidaten
 • Hays werkt samen met ruim 1.000 suppliers in het kader van vendormanagement

Contract management

Bij verschillende klanten neem Hays Talent Solutions het contractmanagement van externe werknemers geheel over. Met maatwerkcontracten worden alle eisen en procedures vertaald naar de inhuurkracht of leverancier. Zodra u iemand wilt inhuren nemen wij alle vervolgprocedures over zodat de inhuur van een externe werknemer voor u geheel zorgeloos verloopt.
Hays Talent Solutions waarborgt alle interne en externe procedures en zal de onboarding van de externe verder begeleiden. Door de combinatie van onze jarenlange ervaring, onze NEN 4400 certificering en met ons lidmaatschap bij de NBBU zorgen wij voor een inhuurproces zonder risico van de inlener.

Brokering

Hays Talent Solutions heeft jarenlange ervaring met contract management en MSP´s en daarom zijn wij ook in staat een brokering service aan te bieden. Bij brokering (makelaarsconstructie) zullen wij uw inhuurbehoefte gericht in de markt aanbieden bij partijen waar Hays een samenwerkingsverband mee heeft. U hoeft op deze manier niet zelf de aanvraag bij meerdere partijen aan te bieden, Hays Talent Solutions verzorgt dit voor u. Op deze manier zijn wij in staat om binnen 72 uur een shortlist te presenteren met geschikte kandidaten. Wij zorgen ervoor dat u de beste kandidaat tegen de beste prijs kunt inhuren, u heeft één aanspreekpunt met duidelijke contractuele voorwaarden.

Workforce Scan

 • Heeft u externe medewerkers in uw organisatie?
 • Weet u hoeveel externen u momenteel inhuurt?
 • Heeft u standaard contracten voor de inhuur van externen?
 • Heeft u zicht op de inhuur van ZZP'ers?
 • Bent u compliant aan de Wet DBA?
 • Weet u wat de wet Ketenaansprakelijkheid voor u betekent?
 • Huurt u buitenlandse externen in?

Dit zijn allemaal vragen die van zeer groot belang zijn wanneer u externen inhuurt binnen uw organisatie. Het is zeer belangrijk om te weten dat er grote financiële risico´s zijn wanneer u geen antwoord kunt geven op bovenstaande vragen.

Hays Talent Solutions kan u een workforce scan aanbieden om uw inhuurproces te analyseren en de mogelijke risico´s boven water te krijgen. Onze ervaren consultants zullen aan de hand van een audit op uw processen, contracten, financiële stromen tot een advies komen om op een veilige manier externen te kunnen inhuren.

Onze klanten

Al 15 jaar biedt Hays Talent Solutions innovatieve RPO en MSP oplossingen aan organisaties wereldwijd. Een aantal van onze klanten:
 
ABN AMRO Bank, ASML, a.s.r. Verzekeringen, Bilfinger Tebodin, Bosch, Royal Bank of Scotland, De Goudse Verzekeringen, DHL, Astrazeneca, AXA, Barclays, British Telecom, NXP Semiconductors, Royal FloraHolland, Royal FrieslandCampina, Siemens, UBS, Virgin Media, American Express (AMEX).

We help you resource your world of work, intelligently.