Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Meer informatie.

Kijkje in de keuken

Recruitment outsourcen
Stap 4: operations

Recruitment outsourcen - Operations

De juiste mensen op de juiste plek

Al vroeg in de implementatiefase wordt ook het operations team (on-site team) bij het traject betrokken. Dit stelt ons in staat te begrijpen en te leveren wat we hebben afgesproken. Is de implementatie afgerond, dan wordt het on-site team tenslotte onderdeel van uw organisatie.

Samen met u maken zij een plan van aanpak, identificeren ze de gewenste vacatures en zorgen ze ervoor dat ze compliant te werk gaan en grip op de kosten hebben. Er wordt veel tijd besteed aan het opbouwen van relaties met de personen binnen de organisatie waar op frequente basis mee gewerkt zal gaan worden.

Elke outsourced recruitment oplossing is anders, echter om de kwaliteit van de oplossing en de kwaliteit van de service die we leveren hoog te houden werken we altijd vanuit de Hays foundation. Onderdelen daarvan zijn onder andere een klanttevredenheidsonderzoek en rapportages over ons eigen presteren.

De mensen die uiteindelijk de dienstverlening gaan uitvoeren zijn de belangrijkste factor binnen elke recruitment oplossing. De juiste match is essentieel.

 

Recruitment outsourcen - implementatie

Terug naar fase 3:
Implementatie

Alle fasen in recruitment outsourcen

Bekijk alle fasen van recruitment outsourcen

|

Neem contact met mij op

Heeft u vragen over recruitment outsourcen? Wij nemen graag contact met u op.

Ik heb een vacature